Autor Subiect: Dacia Story  (Citit de 4811 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline buruceagga

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1034
  • Colectionar de LOGAN 1/43
Re: Dacia Story
« Răspuns #30 : Ianuarie 06, 2015, 02:38:18 p.m. »
Sursa Ziarul Financiar

Raliul Dakar 2015, prima zi: Duster e în top 5, românii în top 50

După prima etapă a Raliului Dakar 2015, un Renault Duster al echipei argentiniene cu acelaşi nume a ajuns pe locul cinci în clasamentul general. Totodată, românul Mani Gyenes, care participă la clasa moto, a reuşit să se claseze în primii 50 de concurenţi din 160.

Prima etapă a Raliului Dakar 2015 a adus surprize plăcute pentru cei doi români care ne reprezintă ţara în acest an la rally-raidul sud-american, dar şi pentru echipa Renault Duster Argentina care participă cu două prototipuriRenault Duster.

Emiliano Spataro, unul dintre cei doi piloţi ai echipei Renault Duster Argentina, a reuşit un loc cinci după prima zi a competiţiei, în vreme ce coechipierul său – Jose Garcia – a terminat pe locul 37. Totodată, un al treilea Renault Duster, condus de Fernando Luis Bradach, a trecut linia de sosire a primei zile pe locul 97 din 135.

În urma penalizărilor, câştigătorul primei etape la categoria auto a fost Orlando Terranova, cu al său Mini, urmat de americanul Robby Gordon cu deja binecunoscutul său prototip de Hummer.