Autoart: Lamborghini Veneno LP750-4 1:18.

Iul 17th, 2015 | By | Category: 1:18, Autoart, LamborghiniLamborghini Veneno este o super masina sport creata de constructorul italian pentru a celebra 50 de ani de existenta. Construit pe baza lui Lamborghini Aventador – insa cu niste forme extravagante, Veneno cu un pret de 4.500.000 $, a devenit cea mai scumpa masina de serie din istorie.

Lamborghini

In total s-au construit doar 4 exemplare, 1 pentru Show-uri si pastrat la Muzeul Lamborghini si 3 pentru clienti(2 din america si unul anonim).

Mult mai multe Veneno au fost construite de Autoart la 1:18 :), chiar in foarte multe culori, care dupa parerea mea nu respecta copia originalului, primul lucru la care ma uit la o macheta este daca acea masina a existat cu adevarat in realitate, ori Veneno negru, verde sau alb nu a existat.

Lamborghiniveneno118_8022

Trecand la macheta Veneno reprodusa de Autoart la 1:18, putem sa observam ca dintre cei 3 mari producatori ce au reprodus acest model, MR Collection, Kyosho si Autoart, modelul celor din urma este cel mai complet si care merita sa stea intr-o colectie Lamborghini.

Veneno 1:18 de la MR Collection este o reproducere frumoasa si detaliata a designului extravagant, ajutand foarte mult rasina la acest lucru, insa faptul ca este Sealed (nu are nici o parte mobila) si pretul exagerat de mare 400-500 E o pune pe whishistul doar a colectionarilor ce doresc in primul rand sa fie o macheta MR.

Veneno 1:18 de la Kyosho, este de fapt o versiune low-cost printre machetele premium, un concept nou introdus de Kyosho odata cu acest model si cu seria OUISA. O macheta 1:18 diecast (din aliaj) insa care este sealed (asemenea celor din rasina). Mai saraca in detalii insa vine cu un pret de entry level 60-80 E.

Lamborghiniveneno118_8032

Astfel Autoart Signature a reusit sa gaseasca compromisul ideal intre pret si calitate cu acest model Lamborghini Veneno.

Lamborghiniveneno118_8035

Capota motorului fiind detasabila ofera o incantare vizuala asupra motorului pana la cel mai mic detaliu. Usile rabatabile iti ofera o viziune limitata in interior insa totusi e mult mai bine decat la versiunile selaed.

Un lucru dezamagitor est lipsa mobilitatii la capota fata, oarecum surprins de acest aspect, mai ales ca majoritatea modelelelor Autoart au aceasta functionalitate.

Desi exista mici omisiuni la aceasta reproducere la 1:18, in special la capitolul detalii interioare, macheta Lamborghini Veneno de la Autoart este un must have al oricarui colectionar.

Lamborghiniveneno118_8027

Lamborghiniveneno118_8034

GALERIE FOTO:

Folo: Lamborghini Veneno, 1:18 Autoart

.

Asemanatoare:

Stiati ca prima masina Lamborghini construita a fost de fapt o masinuta pentru copii?
Bugatti 57 SC Corsica Roadster, 1938, 1:18 CMC
CMC NEWS: Ferrari's models are back! New Ferrari 250 GTO, 1:18

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment