CMC a pierdut licenta pentru machetele Ferrari – incepand cu 1 iulie 2015

Mai 18th, 2015 | By | Category: 1:18, CMC Models, Ferrari, Stiri/DiverseDe anul trecut de cand grupul chinez May Cheong Group – ce detine marcile Maisto si Bburago a anuntat preluarea licentei Ferrari pentru machete, au avut loc cateva schimbari majore pe piata producatorilor cu renume.

Astfel la finalul anului trecut compania Mattel a anuntat incetarea productiei macheteler Ferrari, iar acum CMC (cel mai exclusivist producator de machete premium) a anuntat de asemenea incetarea productiei machetelor Ferrari.

Licenta CMC pentru Ferrari va expira pe 30 iunie (pana la acea data se mai pot comanda machete prin intermediul distribuitorilor), astfel dupa aceasta data machetele Ferrari produse de CMC nu vor mai fi disponibile.

cmc-ferrariout

Din punctul nostru de vedere, al colectionarilor, acest lucru inseamna sfarsitul trist al unor machete extrem de reusite, reproduse pana la cel mai mic detaliu de compania germana CMC.

Daca pentru inlocuirea modelelor produse de Mattel – HotWheels, firma chinezeasca May e posibil sa gaseasca resurse sa le produca la calitate asemanatoare, pentru a inlocui machetele CMC nu se vad noi sperante la orizont.

Asemanatoare:

Ferrari Collection: Nr 2 Ferrari FXX
Cea mai mare colectie de machete din lume...se afla in Beirut!
Gustul copilariei: Guma Turbo a reaparut pe piata - 2014

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

One Comment to “CMC a pierdut licenta pentru machetele Ferrari – incepand cu 1 iulie 2015”

  1. […] din nou licenta pentru a produce mult iubitele modele Ferrari, dupa ce la inceputut acestei veri pierdusera licenta Ferrari, dupa ce aceasta a fost achizitionata de […]

Leave a Comment