Lada Largus – Dacia ruseasca, 1:38 Autotime

Mar 26th, 2015 | By | Category: 1:38, Autotime, Dacia, Lada, Stiri/DiverseAutomobilele Dacia au fost comercializate pe piata din Rusia – ca si in cazul multor altor piete din afara Europei – sub denumirea de Renault (Logan, Sandero, MCV, Duster), un concept de marketing de a vinde sub un brand cunoscut in tara respectiva pentru a avea cat de cat succes.

Ladalargus138_34

Bineinteles ca succesul inregistrat de modelele romanesti pe piata din Rusia a dus la un parteneriat intre Renault si Lada prin care Lada a preluat productia modelului MCV de la Dacia si l-a rebranduit sub nume propriu: Lada Largus.

Autotime, o companie producatoare de masinute/machete a trecut astfel la reproducere automobilului Lada Largus in miniatura. Asfel pe piata Ruseasca exista o serie de machete Lada Largus (sub diverse versiuni de culori), la scara 1:38. Reproducerea este destul de reusita din punct de vedere estetic, insa ca in cazul majoritatii masinutelor low-cost lipsesc cu desavarsire obiectele fotodecupate, oglinzi detasabile, stergatoare, sau diverse elemente interioare.

Pentru a o face o jucarie atractiva, Autotime a prevazut-o cu usi care deschis si un motoras cu functie pull-back.

Ladalargus138_36

Chiar daca nu se ridica la calitatea unui Eligor, si aceasta masinuta si-a gasit un loc in umila mea colectie a marcii autohtone Dacia.

Ladalargus138_45

Galerie FOTO

Asemanatoare:

Deagostini: Dacia 1310 Politia Romana, 1:43 Ixo
Dacia Sandero Stepway, 1:43 custom
Cum sa-ti protejezi machetele...de curiosi!

Comments

comments

Leave a Comment