GTA: Lamborghini Aventador, 1:43 GT Autos, marca premium de la Welly

Mar 13th, 2015 | By | Category: 1:43, GT Autos, LamborghiniMarca GT Autos a aparut de aproximativ 2 ani pe piata, si face parte din portofoliul producatorului Welly cu care acesta doreste sa intre in categoria producatorilor de machete medii spre Hi-end, zona dominata in prezent de Norev, IST Models sau Minichamps.

machetalamborghinigta143_35

Si iata ca a venit timpul ca si eu sa pun mana pe o macheta Welly premium (nu credeam sa zic asta vreodata , dar iata ca se intampla). Am asteptat ceva pentru ca am zis sa apara o macheta care sa o pot integra usor in colectia mea, astfel cu lansarea acestui frumos Lamborghini Aventador la 1:43, m-au convins.

machetalamborghinigta143_37

Macheta este realizata foarte bine, extrem de detaliata (cel putin fata de ceea ce eram obisnuiti de Welly), cu o multitudine de piese fotodecupate. Calitatea vopselei este exemplara, aplicata intr-un strat foarte fin, lucru ce-i permite sa pastreze toate liniile si colturile caroseriei cat mai aproape de realitate.
Iar toate aceste atuuri au fost frumos ambalate intr-o vitrina superba cu un soclu inscriptionat cu folie de alumium. Bineinteles ca un minus din partea mea este ambalajul de carton – care prin culoarea reflectorizanta da senzatia de „cocalarism” 🙂

machetalamborghinigta143_50

Sincer am fost convins pe loc, odata cu aceasta macheta ca GTA(Welly) se poate lansa si concura cu usurinta cu alti „grei” din zona de machete 1:43. GTA a lansat si o gama de 1:18 insa inca nu am ajuns sa tin in mana una pentru a avea un termen de comparatie.

Galerie FOTO

Asemanatoare:

Facel Vega limuzina Cadillac made in France
Masini de Legenda nr.13 – GAZ M20 Pobeda
Masini de Legenda nr 65 – Citroen DS 21

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment