Deagostini: Lamborghini Countach LP500S WW, Kit scara 1:8.

Feb 24th, 2015 | By | Category: 1:8, Ixo/IST, Lamborghini, Stiri/DiverseIncepand din februarie in Marea Britanie, firma Deagostini a lansat pe piata un kit auto la scara 1:8 cu modelul Lamborghini Countach LP500S Walter Wolf edition.

kitlamborghini18_1

O masina iconica pentru perioada ei, si despre care se vorbeste cu mult drag chiar si in zilele noastre. Orice colectionar si-ar dori o astfel de bijuterie in vitrina, iar cei ce prefera sa mestereasca la asamblarea unui machete deja o adora.

Acest Kit a fost lansat cu succes acum 3 ani in Japonia, unde a avut un real succes, fiind deja considerat de multi cea mai frumoasa macheta la scara 1:8 provenita dintr-un kit. Dupa acest succes compania Deagostini a decis sa-l aduca si in Europa, mai precis in UK unde cluburile de modelism sunt foarte dezvoltate si exista o istorie indelungata printre colectionari.

Macheta va veni sub forma de reviste cu parti din macheta, cu o aparitie de 4 numere pe luna, la pretul de 12,5 Lire/bucata. Achizitia ei se va face doar pe baza de abonament si doar pe teritoriul UK.

Produsul final va fi o superba macheta Lamborghini Countach, la scara 1:8, cu extrem de multe detalii si parti mobile. Pe langa toate detaliile acestea macheta va avea si un kit electric pentru functionarea farurilor, claxonului, sunetul motorului etc….

kilamborghini18_1

Dimensiunile ei vor fi: lungime 517,5 mm, latime 249 mm, inaltime 128 mm si va cantari 7 kg.
kitlamborghini18

kitlamborghini18_3

PS: In asteptarea kitului Dacia 1300 la scara 1:8 prezentat de Ixo la Nuremberg, care nu se stie cand si daca va fi lansat, am decis achizitionarea acestul Kit Lamborghini, astfel in viitor vom incerca prezentarea si constructia lui pas cu pas (constructie ce va dura 2 ani), asa ca stati aproape.

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 36 – GAZ ZIM 12
CMC NEWS: Ferrari's models are back! New Ferrari 250 GTO, 1:18
Oficial Macheta Dacia 1300 Kit 1:8 se va lansa din 8 martie 2017

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment