Colectia Masini Celebre din 12 februarie 2015 – Nr 1: Toyota Supra

Feb 18th, 2015 | By | Category: 1:43, Amercom, Colectia Masini Celebre - Amercom, ToyotaIncepand din 12 februarie 2015, la toate chioscurile de ziare, veti putea gasi o noua colectie de machete auto.

Colectia Masini Celebre este oferita de Amercom, si va cuprinde reproduceri la scara a unor autovehicule militare care au facut istorie pe fronturile de razboi.

masinicelebrecover


Machetele sunt reproduse la scara 1:43, mare parte din ea fiind metalica cu piese din plastic. Pe langa macheta va fi oferita si o revista cu informatii despre vehicul. Masinutele vin pe un postament din plastic moale – un fel de tavita, etichetele cu denumirea lor, pentru primele 12 numere, se gasesc in interiorul revistei de la nr 1 !!!, si apoi ambalate intr-o punguta (o varianta lowcost fata de blisterele deja cunoscute de la alte colectii)

Colectia va avea o aparitie bilunara, primul numar fiind oferit la pretul de 9,95 lei, al doilea numar la 15,95 lei, iar urmatoarele la 19,95 lei. Momentan nu se cunoaste cate numere va cuprinde aceasta colectie.

Numerele viitoare si aparitia lor (primele 12):
Nr1 – Toyota Supra
Nr2 – Ferrari 360 Modena
Nr3 – Panoz Esperante GTR-1
Nr4 – Porsche Carrera GT
Nr5 – VW New Bettle
Nr6 – Chevrolet Corvette Z51
Nr7 – BMW X5
Nr8 – Maserati Coupé
Nr9 – BMW 645i
Nr10 – Pagani Zonda
Nr11 – Lotus Exige
Nr12 – Lamborghini Murciélago
……..

Toate numerele se vor regasi prezentate pe parcurs in pagina colectiei.

masinicelebre_1_cover

Primul numar al Colectia Masini Celebre vine cu reproducerea unei Toyota Supra. Aceste reproduceri sunt o combinatie intre macheta si jucarie, avand destul de putine piese detasabile/fotdecupate, multe detalii fiind omise. Majoritatea vor avea si usile mobile – insa personal acest aspect nu este un plus in cazul de fata, lufturile fiind destul de vizibile, ceea ce face ca imaginea de ansamblu a caroseriei sa nu fie foarte placuta.

masinicelebre_1_73

Galerie Foto

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de legenda nr. 28 - LuAZ 969M
Ferrari Collection: Nr 16. Ferrari 365 GTB/4 Daytona
Automobile de Vis: Nr 14 – Dodge Viper SRT-10

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

9 Comments to “Colectia Masini Celebre din 12 februarie 2015 – Nr 1: Toyota Supra”

 1. Danutz spune:

  „Colectia Masini Celebre este oferita de Amercom, si va cuprinde reproduceri la scara a unor autovehicule militare care au facut istorie pe fronturile de razboi.” Cu siguranta este o greseala pentru ca nu sunt autovehicule militare.

 2. Radu Ion spune:

  Va salut ! Sa fie aceasta colectie un fel de inlocuitor al masinilor de legenda ? Nu cred ! 0ricum , in revista cu numarul 1 spuneau a o sa fie inclusiv camioane…mai vedem !

 3. rustyme spune:

  are cineva in varianta elektronika reviste de la79-84 din seria Masini de legenda???ajutati va rog!multumesk!

 4. Cătălin spune:

  Salut frumosa colectie de masini intaleg ca mașinile sun făcute la Nr mare fiecare model dar am prins 2 masini 1 Ferrari avea roata rupta.2.corvette ai vopsit cu pensula tot ai plin de zdrumturi ca si cum ar fi bagat in nisip si porma vopsit

 5. sergiu spune:

  sal! Se cunosc cei ce Nu au minim de cunostinte de COLECTIONAR. machete. . Dar sa trecem peste acest punct. Este democratic sa faca fiecare ceea ce vrea. In atentia lui Danutz,! Revista ” Masini Celebre” – NU DISTRIBUIE MASINI MILITARE, CUM AI SPUS MAI SUS. ! cI NISTE MASINUTE” SURPIZE SCOASE DIN PUGILE DE PUFULETI, SI VANDUTE LA AMATORI LA PRETURI DE 20,OO LEI. NU VA SUPARATI DE APRECIEREA FACUTA. ,DAR ” MACHETELE ” NU AU UN SUPORT,,NU AU NICI UN FEL DE AMANUNTE ,LA FARURI INTERIOARE, ,SPATE STOPURI ,ROTI CARE SUNT PREA MARI PT. MACHETE SI NU SE POT MISCA,(blocate), , FARA GEAMURU( vezi WV.NEW BEETLE) SI ALTE LE. aM LUAT BMW X5 DI N Auchan la o calitate a machetei net superioara la pret de 15,00lei scara 1:43. Bucata. Eu am luat TEAPA Cu nr. 1 si 3. pRIETENI CARE vin in vizita , SA-MI VADA COLECTIA DE MASINI ce contine 1456 de machete turisme. si 29 machete camioane, si 32 machete autobuze(4 articulate) Skoda,Karosa,IK4,Setra,TV, Roman,Dac ,Ikarus, Ikarus art. Dac art. ,Mercedez art. si Volvo art.. . ” Pot sa ma consider un semi colectionar’ ! Am postat machetele pe site masini de legenda. can d se intrebau daca vor apare skoda, peugeot. Eu am postat dela prima masina facuta sub sigla SKODA si terminan cu SKODA SUPERB. (1:43) Numai bine !” Daca doriti sa va mai clatiti ochii cu ceva machete” am sa le desfac din bistere si am sa le postez. Calitate, detalii. la adevaratele machete

  • Radu Ion spune:

   Imi pare rau sa recunosc , dar regret machetele de la revista ”Masini de legenda” ! Ca si jucarii , unele rezista la ce le fac copiii…atat !

Leave a Comment