MondoMotors: Dacia Duster facelift 2014, scara 1:43

Feb 17th, 2015 | By | Category: 1:43, Dacia, Mondo MotorsInceputul de an vine cu o veste placuta pentru iubitorii marcii autohtone Dacia – in miniatura, si mai putin placuta pentru colectionarii machetelor Dacia.

Compania italiana Mondo Motors a anuntat lansarea modelului Dacia Duster 2014 (facelift) la scara 1:43, incepand din acest an.

duster mondomotors1

Vestea buna este ca in sfarsit vom reusi sa gasim o reproducere la scara a modelului Dacia Duster facelift, pana acum aceasta reproducere fiind inexistenta.

Vestea proasta pentru colectionari este ca reproducerile MondoMotors nu exceleaza in detalii, sunt sub calitatea celor de la Solido, Norev cu care eram obisnuiti pana de curand. Astfel vom aveam un model ravnit in colectie, insa acesta va avea ceva minusuri in privinta calitatii.

Pe parcursul anului Mondo Motors va lansa 4 modele de Dacia Duster 1:43, Duster standard (va avea culoarea gri – fata de albastru ce a fost anuntat initial), Duster Pompieri, Duster Jandarmerie si Duster Politie (variantele de Franta). Cele trei modele de interventie vor putea fi achizitionate atat separat cat si impreuna cu o barca de salvare vopsita in culorile masinii.

duster mondomotors2

duster mondomotors3

duster mondomotors4

duster mondomotors5

daciaduster1

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr 53 – Aro 242
Automobile de Vis: Nr 4 – Mercedes SLR McLaren
Masini de Legenda nr 61 – Rocar TV-41

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

One Comment to “MondoMotors: Dacia Duster facelift 2014, scara 1:43”

  1. […] cum am anuntat cu ceva timp in urma prima reproducere oficiala a modelului Dacia Duster facelift 2013 la scara 1:43 de Mondo Motors si-a facut debutul si locul in […]

Leave a Comment