Pocher: Ducati Superbike 1299 Panigale S, scara 1:4

Ian 28th, 2015 | By | Category: 1:4, Moto, Pocher, Stiri/DiverseDupa revenirea in forta de acum 3 ani a producatorului de kituri exclusiviste Pocher, odata cu lansarea modelului Lamborghini Aventador la scara 1:8, iata ca britanicii de la Pocher vin in 2015 cu o noua surpriza …de proportii.

In primul ca stire pentru iubitorii de machete moto, Pocher se lanseaza pe acest segment, producand primul kit moto la scara 1:4, da ati auzit bine, 1:4.

pocherbike14

Modelul reprodus este o motocicleta Ducati Superbike 1299, produsa in deja consacrata calitate Pocher pana la cel mai mic detaliu si cu multiple piese functionale (roti, directie, transmisie, frane, schimbatoare etc…). Majoritatea pieselor vor fi din metal, cauciuc si plastic.

Kitul va contine aproximativ 600 de piese ce trebuiesc montate de cumparator, o munca titanica dar plina de satisfactie a fericitilor posesori. Bineinteles ca pentru expunearea ei trebuie sa faceti o adevarata curatenei pe birou sau in vitrina, avand peste 0,5 m lungime si 0,3 m inaltime.

pocher 14 scale

PS: Momentan nu se cunoaste pretul oficial insa va fi in jurul a 500 Euro.

Asemanatoare:

Test comparativ calitate machete: Lamborghini Countach vs Lamborghini Countach
Util: Info despre scara machetelor
Interviu: Iulian Pintea - romanul din spatele machetele Deagostini..si nu numai.

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment