CCMAR: Clubul Colectionarilor de Machete Auto din Romania – prima asociatie de profil din tara.

Ian 23rd, 2015 | By | Category: Alte scari, Stiri/DiverseComunicat 23.01.2015:

Clubul Colectionarilor de Machete Auto din Romania

prima asociatie de profil din tara.

CCMAR logo2

Odata cu raspandirea pasiunii printre romani de a colectiona machete auto (masinute reduse la scara) s-au dezvoltat si micile comunitati (forumuri de specialitate) unde cei interesati sa-si poata expune achizitiile, sa schimbe impresii si sa afle noutati din aceasta lume a machetelor auto – mai putin cunoscuta multora.

Ca un curs normal si firesc, aceasta pasiune trebuia stransa la un loc – intr-un mod elegant si legal – pentru a putea fi reprezentata si auzita si in afara micilor forumuri, astfel a venit necesitatea creari unui Club al pasionatilor de machete auto, o forma juridica cu putere de reprezentare in exterior.

Iar azi, va putem anunta cu mandrie ca in data 22.01.2015 a avut loc infintarea oficiala (conform hotararii judecatoriei) a PRIMULUI club de acest gen din Romania.

„ASOCIATIA CLUBUL COLECTIONARILOR DE MACHETE AUTO DIN ROMANIA”

Dupa lupte indelungate de aproape un an cu sistemul birocratic din Romania, o mana de oameni pasionati a reusit sa duca la bun sfarsit acest vis.

Membrii fondatori – oamenii care s-au zbatut in spatele acestui proiect si fara de care aceasta asociatie nu putea sa aiba finalitate, carora cu aceasta ocazie tin sa le multumesc pentru sustinere si rabdare in concretizarea acestui proiect:

– ELENA ILIE LAURENTIU
– LUPULESCU CRISTIAN
– PALAGHIA EDUARD
– RADULESCU ANDREI
– REMUS AZOITEI
– MIRCEA PASTOR
– HARCA NICOLAE

De ce neaparat o asociatie? Pentru ca o personalitate juridica confera usurinta in organizarea de evenimente, expozitii, intruniri si tot ceea ce este conex pasiunii de a aduna masinute la scara redusa. Ajuta la promovarea si sensibilizarea celor ce nu stiu foarte multe despre acest Hobby.

Bineinteles ca acest Club va fi deschis oricarui colectionar de machete auto din Romania, detaliile tehnice si cererile de adeziune urmand in viitor.
Pentru a fi la current cu noutatile despre Asociatie si toate conditiile de a deveni membru ne puteti vizita (momentan) pe forum www.autosworld.eu/forum

PS: Suntem mandri ca am reusit sa punem bazele unei noi trepte in colectionarea de machete auto din tara noastra, ducand aceasta pasiune la un nivel mai sus, mai aproape de ceea ce inseamna ea in tarile cu traditie, prin infiintarea Primei Asociatii a Colectionarilor de Machete Auto din Romania.

Cea mai importanta contributie in acest proiect a fost bineinteles forumul Autosworld – locul unde ne-am intalnit noi toti, am discutat am legat prietenii si pus la punct acest proiect.

Va multumim si va asteptam sa ni va alaturati..

Cu respect
CCMAR

Asemanatoare:

Lansare oficiala Colectia Deagostini: Automobile de Vis din 17 septembrie 2013
Concurs Autosworld.ro: Cat de mici le colectionezi!
CMC NEWS: Ferrari's models are back! New Ferrari 250 GTO, 1:18

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 Comments to “CCMAR: Clubul Colectionarilor de Machete Auto din Romania – prima asociatie de profil din tara.”

 1. viorel spune:

  buna ziua , faptu ca sa infiintat acest club e foarte bine ca putem comunica mai usor . cum putem sa devenim membri recunoscuti ai acestui club ? eu sunt incepator in acest hobby

  • Law spune:

   Buna ziua,

   Dupa ce o sa punem toate lucrurile la punct din punct de vedere tehnic…o sa se anunte prin intermediul site-ului cum se poate deveni membru.

   Cu repect
   Laurentiu

 2. viorel spune:

  ok , multumesc mult astept informatiile dvs

Leave a Comment