Tonkin Replicas: Camion Freightliner Cascadia Sleeper Cab, scara 1:53

Ian 20th, 2015 | By | Category: 1:53, Stiri/Diverse, Tonkin Replicas, Utilajetonkinlogo

Tonkin Replicas, o companie americana, ce se ocupa cu reproducerea la scara a celor mai cunoscute camioane, indeosebi americane si utilaje grele si-a castigat reputatia de lider in acest segment de piata, replicile lor de camioanelor fiind cele mai detaliate si apreciate de clienti, lucru demonstrat de numeroasele premii primite de-a lungul timpului.

Cu o istorie de peste 35 de ani in spate, in 2013 Tonkin a decis sa intre si pe piata europeana, iar incepand din 2015 prin intermediul magazinului www.autosworld.ro care a devenit importator, va fi prezenta si in Romania.

Specializata indeosebi pe scarile 1:50 pentru utilaje si 1:53 pentru camioane (considerata cea mai optima scara de camioane pentru a pastra detaliile machetelor reale, a pastra dimensiuni reduse la modele pentru a fi usor de expus, precum si preturi competitive), reproduce modele si la scari 1:64, 1:87 precum mai nou si versiuni la 1:30.

model01

Pe langa detaliile foarte bine conturate ale modelelor, Tonkin a reusit sa gandeasca modelele sale modular, pentru a fi interschimbabile intre ele diverse componente, astfel clientul putand sa-si personalizeze foarte usor modelul dorit. De exemplu pentru majoritatea modelelor zona de dormit este oferita in 6 variante (ce pot fi achizitionate separat) si care pot fi montate pe camion, plafonul cabinei (mobil de asemenea in majoritatea cazurilor) poate fi schimbat.

Camion Freightliner Cascadia Sleeper Cab Raise Roof Schneider, 1:53 Tonkin

Camioanele Freightliner sunt poate cele mai des intalnite camioane de pe soselele americane, deci era normal sa fie si printre cele mai apreciate machete.

camion freightliner-cascadia-sleeper-cab-raise-roof-schneider

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Autosworld sarbatoreste Ziua Mediului cu mult...verde!
Oficial: Colectia Masini de Legenda creste de la 60 la 120 de numere!!!
Primul program RABLA pentru machete!

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , ,

3 Comments to “Tonkin Replicas: Camion Freightliner Cascadia Sleeper Cab, scara 1:53”

 1. vlad spune:

  Buna,

  Pagina este neprietenoasa pentru vizionarea pe telefon. Mai ales acel segment cu tweeter si Facebook care se mareste si pozitioneaza mereu in ecran cand se face zoom. Practic nu mai pot citi sau vedea pozele in detaliu.

  • Law spune:

   Salut,

   Din pacate nu este optimizat pentru telefoane/tablete….in viitor ne vom gandi si la acest aspect.

 2. Ionut spune:

  „You kill me bro” cu modelu asta.

  Interesanta treaba ca se pot interschimba.

  Deja ma gandesc la o noua achizitie.

Leave a Comment