O noua guma Turbo aparuta in Romania – Mert

Oct 15th, 2014 | By | Category: Stiri/DiverseProdusa ca si guma Turbo aparuta la inceputul anului tot in Turcia de o alta firma si importata in Romamia de …ati ghici…o alta firma – noua guma Turbo Mert este o copie – sai zicem mai putin reusita si ca gust si ca surprize si ca ambalaj fata de prima serie. Sa mai zica cineva ca doar chinezii copiaza tot.

DSCN7109

DSCN7113

Diferenta la ambalaj este ca in loc de steagurile de cursa care incadrau numele Turbo – acum apar doua casti de pilot…si in loc de cuvantul New din stg apare Mert.

La surprize sunt putin diferite insa nu exceleaza foarte mult la calitatea culorilor – par destul de sterse/pale. Sunt in schimb mai diversificate fiind mai multe concepte si supercaruri.

DSCN7115

Deocamdata se gaseste de vanzare doar in Carrefour la pretul aprox de 10 lei/ cutie(9,75 lei). Problema este ca din 100 de bucati sunt doar 8 surprize diferite -restul in totalitate dubluri.

Eu au gasit doar pana la nr 31 …. nu stiu cate are aceasta serie in total.

PS: inainte sa mestecati o cutie intreaga cititi bine si cam ce contine o astfel de guma 🙂 – Turcia nefiind in UE are dreptul sa adauge cam orice in ea.

Spor la colectionat 🙂

Asemanatoare:

CCMAR: Clubul Colectionarilor de Machete Auto din Romania - prima asociatie de profil din tara.
Autocarul ONT Carpati - jucaria fanion a industriei romanesti de profil.
Oficial Macheta Dacia 1300 Kit 1:8 se va lansa din 8 martie 2017

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

One Comment to “O noua guma Turbo aparuta in Romania – Mert”

  1. jon spune:

    nu mai dati banii pe toate căcaturile !!!
    ma iertati de limbaj….

Leave a Comment