Automobile de Vis: Nr 27 – Audi Q7

Sep 15th, 2014 | By | Category: 1:43, Audi, Colectia Automobile de Vis - Deagostini, DeAgostiniNumarul 27 care apare in data de 16 septembrie 2014 al Colectie Automobile de Vis oferita de Deagostini vine cu o macheta Audi Q7.

Audi_Q7_52


Audi Q7 este o masina SUV de lux produsa de compania germana inca din 2005. Este prima masina SUV a marcii Audi, iar succesul sau i-a facut pe ingineri sa produca inca doua SUV-uri mai mici, Audi Q5 si Q3. Desi este o masina de teren este mai mult conceput pentru deplasarile pe sosea si nu pe terenuri accidentate.

Chiar daca e prevazut cu numeroase sisteme electronice Audi Q7 nu sta foarte bine nici la siguranta, in cadrul testelor EuroNCAP obtinand doar 4 stele din 5. Constructorii au spus ca este din cauza unei erori de design care a fost remediata, insa noi teste pentru a demonstra acest lucru nu s-au mai facut.

Audi_Q7_54

PS: Urmatorul numar, nr 28 va apare in data de 30 septembrie 2014, si va contine o macheta Lamborghini Gallardo.

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Automobile de Vis: Nr 8 – Mercedes SLS AMG
Masini de Legenda nr 66 – Daewoo TICO
Masini de Legenda nr 68 – Ford Taunus 17M

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

19 Comments to “Automobile de Vis: Nr 27 – Audi Q7”

 1. H spune:

  Salutare. La voi in oras a aparut acest numar? Eu nu l-am gasit nicaieri in Targu Mures.

 2. Irwin spune:

  Eu in Bucuresti inca nu am vazut-o, cel putin pe unde m-am uitat (Inmedio, Kaufland…)

 3. H spune:

  Cei din inmedio de aici au zis ca au primit o notificare prin care sunt anuntati ca distribuirea acestui numar se va face abia peste o saptamana.

 4. Danutz spune:

  Admin. de unde ati facut rost de acest numar?

 5. Tchipper spune:

  E adevărat că se sisteaza o vreme distribuirea lor începând de la Q7?

 6. andrei spune:

  —PT. Inceput, deagostini s-a facut mic de tot EVAPORAT ! Cei de la Inmedio, mi-a spus ca nu mai raspund la telefon , Lucru care nu s-a mai intamplat. . Nu au mai cerut RETURUL la Masini de legenda(M.L.) Au ramas cu DAEWOO ESPERO, SI RENAULT 16 CU DEFECTE., LA AMBALAJ CAT SI MACHETELE..Automobilele de vis(A. VIS}. am sunat sunat al nr, din revista si si nu rasp. nimeni.. Cred ca s-au c-am intins prea mult, ” deagostini” + lacomia( foamea de bani) si altelede care au dat dovada. de smecheri,, etc..Vezi: ML, A Vis, Utilaje de constructii, Tancuri Rusesti,,avioane ,+ Papusi de portelan, Corpul Uman/Pitre pretioase, , Globul Pamantesc, si alte titluri bagate pe piata. noastra. . DACA MAI ARE SILCIEVA DATE CONONCRETE SA NE CONTACTEZE.!

  • Alen spune:

   de vre-o doua saptamani spun ei ca au probleme cu transportul la furnizori si la abonati, dar ca se va remedia in curand.

 7. Sorin23 spune:

  — Stie cineva daca va mai continua Colectiile Automobile de vis si masini de legenda? Il mai vedem in coletie AUDI Q7, si VOLVO(M.L.).Am obs. ca lipsa ” disparitia ,fulgeratoare ” de pe piata este numai la noi ! PROVINCIA,CAPITALA ! A sosit nr.27? tineti-ma si pe mine la curent cu informatia

 8. John Wain spune:

  Eu de la nr. 26 nu am mai găsit nimic în București.

  Nici la Mașini de legendă nu a mai venit nimic, nr. 78 a fost ultimul pe care l-am cumpărat.

  • mircea spune:

   Buna

   Astazi 25.10.2014 am gasit numarul 27 din Automobile de vis, in Timisoara
   Revista este insotita de un anunt pe care de altfel l-am gasit si pe site-ul de abonamente Deagostini.
   Automobile de vis nr 27 se livreaza incepand cu data de 24.10.2014 iar Masini de legenda nr 79 se va livra in chioscuri incepand cu data de 31.10.2014. noul distribuitor dupa acel anunt este BURDA ROMANIA SRL

 9. H spune:

  Salutare!
  Se gaseste revista la inmedio. Astazi am cumparat-o. Au incheiat un contract de colaborare cu burda, si colectia continua.

 10. misu spune:

  a vazut-o la auchan!

 11. Danutz spune:

  Admin. numarul 27 a aparut oficial pe piata in data de 25.10.2014…

 12. Claudiu spune:

  Cand apare Lamborghini Gallardo pe 4 Noiembrie 2014 sau pe 11 Noiembrie 2014 ?

 13. stefan24 spune:

  am cumparat azi 12.11.2014 revista Automobile de vis nr 28 Lamborghini Gallardo , iar nr 29 apare pe 21.11.2014 si va contine o macheta Alfa Romeo Montreal Coupe, acesta va fi ultimul numar din colectia Automobile de Vis

 14. Adrian spune:

  A aparut deja Lamborghini Gallardo (nr. 28) .

Leave a Comment