Concurs Autosworld.ro: Cea mai frumoasa colectie.

Iun 16th, 2014 | By | Category: Alte scari, ConcururiSite-ul AutosWorld.eu propune pasionatilor de machete un concurs prin care sa-si etaleze atat colectia cat si indemanarea fotografica.

concursmacheteiunie2014

Concursul se va desfasura in perioada 16 iunie – 7 iulie 2014, atat pe site in sectiunea de concursuri cat si pe pagina de Facebook si va avea doua etape.

Share la fotografia de mai sus pe facebook!
Regulament:

Se cauta fotografii inedite, spectaculoase, artistice, realizate de profesionisti sau de amatori a unui ansamblu de machete (colectie) atat gen studio cat si outdoor. Poate sa reprezinte atat vitrina cu machete cat si combinatii, gen diorame, ansamble cu minim 10 machete!!!

Etapa 1: intre 16-30 iunie, sesiunea de inscrieri!

Fiecare participant poate participa cu o singura fotografie, care va fi trimisa pe adresa de mail: elena_laurentiu@yahoo.com

Fiecare mail va cuprinde numele participantului si o singura fotografie cu colectia. Fotografia trebuie sa fie facuta obligatoriu de persoana participanta (in conformitate cu legile drepturilor de autor) la colectia (totala sau partiala) proprie. In fotografii nu trebui sa apara persoane.

Obs: Odata cu trimiterea pozei va dati acceptul ca acea fotografie sa fie modificata/postata de Autosworld pe site-ul ei cat si pe Facebook.

Etapa 2: intre 1-6 iulie. Selectia si votarea.
Trebuie sa fiti fan al paginii de noastre de Facebook.

Fotografiile vor fi postate si pe pagina de Facebook a concursului, unde fiecare o poate distribui la cat mai multi prieteni. Fotografiile cu cele mai multe voturi (like-uri + comentarii) vor fi selectate pentru finala.

Aceleasi fotografii vor fi postate intr-un album pe site-ul Autosworld in sectiunea CONCURSURI, in ordine aleatorie, fiecare fiind numerotata cu cate un numar. Aici se va vota de catre voi si prietenii vostri (un vot pe IP). Fotografiile cu cele mai multe voturi vor fi selectate pentru finala.

In finala, castigatoare vor fi desemnate fotografiile care au adunat atat cele mai multe voturi pe site (pondere 25%) cat si cele mai multe aprecieri(like-uri + comentarii) pe Facebook (pondere 25%), iar 50% pondere va fi acordata de un juriu format din 3 persoane ale magazinului Autosworld.ro, care va analiza doar primele 10 fotografii – finaliste.

Premii

Locul 1: O macheta VW Golf V Variant – Autoart, Scara 1:43
Locul 2: O macheta Audi R8 – Welly, scara 1:24
Locul 3: O macheta Dacia/Renault Logan 2008 – Eligor, scara 1:43

vor fi oferite de

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Castigatorii vor fi anuntati pe website-ul www.autosworld.eu, precum si pe pagina de Facebook pe 7 iulie 2014.

Premiile vor fi expediate gratis prin Posta Romana.

Va dorim succes.

Asemanatoare:

Concurs Foto: Cea mai frumoasa macheta din parcare.
Avioane de Lupta: Nr 3 – Boeing B17F
Concurs Autosworld.ro: Castiga o macheta Mercedes G500

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

One Comment to “Concurs Autosworld.ro: Cea mai frumoasa colectie.”

Leave a Comment