Automobile de Vis: Nr 20 – Aston Martin V8 Vantage

Iun 11th, 2014 | By | Category: 1:43, Aston Martin, Colectia Automobile de Vis - Deagostini, DeAgostiniNumarul 20 care a aparut in data de 10 mai 2014 al Colectie Automobile de Vis oferita de Deagostini vine cu o macheta Aston Martin V8 Vantage.

AstonMartin_Vantage_16

Constructorul britanic Aston Martin a folosit denumirea de Vantage pe numeroase modele, in special pentru a distinge variantele GT fata de cele de serie. Intr-un singur caz a fost folosita denumirea de Vantage pentru un model anume, produs in 1972-1973, in rest, aproape toate modelele de dupa anii 50 au avut cel putin o versiune Vantage.

Modelul Aston Martin V8 Vantage prezentat a fost produs incepand cu 2005, in numeroase variante si editii limitate, cum ii sta bine unui supercar.

De asemenea cu acest numar al revistei, veti primi si un biblioraft gratuit.

AstonMartin_Vantage_18

PS: Urmatorul numar, nr 21 va apare in data de 24 iunie 2014, si va contine o macheta BMW X6M.

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Ferrari Collection: Nr 13. Ferrari 575 M Maranello
Masini de Legenda nr 64 - BMC Mini Cooper S
Masini de Legenda nr 81 – Opel Rekord A Cabrio

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

4 Comments to “Automobile de Vis: Nr 20 – Aston Martin V8 Vantage”

 1. John Wain spune:

  Macheta mi se pare foarte reușită. Este peste nivelul cu care ne-a obișnuit DeAgostini în colecția asta. De-ar ține-o așa și pe mai departe, n-ar fi rău deloc.

  Aștept însă niște modele mai speciale – nu zic că BMW X6 de peste două săptămâni nu e o mașină OK, dar sincer nu e chiar „de vis”…

  • Necrophorus spune:

   Sunt complet de acord ca x6 sa nu fie masina de vis – ce ziceti ce un porche in colectia asta – poate un pic mai de vis decat x6 …nu?!

   • John Wain spune:

    Eu nu mă plâng de X6 dacă pe viitor în colecție vor apărea și alte SUV-uri. Să zicem Porsche Cayenne, Mercedes GL, Audi Q7, de ce nu și Lamborghini ML002, ca să avem termeni de comparație.

    Alte mașini Porsche – total de acord. Și ar fi bune modele mai rare – 959, 997 GT2 RS, etc. Dar parcă văd că o să ne bage Boxter 😉

 2. Andrei C. spune:

  nr. 22 – Lamborghini Miura (Verde)

Leave a Comment