Ferrari Collection: Nr 15 ed II. Ferrari 125 S

Iun 10th, 2014 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossAstazi 10 iunie 2014, a aparut numarul 15 din colectia Ferrari Collection, editia II – reeditata, oferita de Eaglemoss, care contine o macheta …Ferrari 125 S.
DSCN9902


Ferrari 125 S sau Sport, este prima masina produsa si construita de Ferrari la Maranello in 1947. Desi este a doua masina produsa de Enzo Ferrari, prima fiind o Auto Avio Costruzioni 815, 125 S este prima masina care poarta numele Ferrari oficial.

Au fost construite doar doua exemplare 125 S pentru curse. Din pacate nici una nu mai exista, ambele fiind dezmembrate de Ferrari iar piesele folosite pentru alte modele de curse ulterioare ca 159, 166.

Ferrari_125s_03

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

IST: Dacia 1300 Militia, scara 1:43
Masini de Legenda nr 53 – Aro 242
Masini de Legenda nr 78 – Renault 16

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

11 Comments to “Ferrari Collection: Nr 15 ed II. Ferrari 125 S”

 1. John Wain spune:

  Model deosebit!

  Ceasurile de pe bord sunt vizibile și detaliate, până și aerisirile de pe capotă sunt vopsite cu grijă (cu vopsea neagră foarte fină, ca să simuleze c-ar fi decupate, deși ele sunt turnate într-o singură bucată), iar calitatea generală a machetei este de lux (pentru prețul de 20 de lei!)

  • Danutz spune:

   Deci se poate calitate superioara la un pret mai mic.
   Asta ca sa-i contrazic pe unii care posteaza pe aici si zic ca suntem prea pretentiosi cand cerem calitate superioara la machetele comercializate de DeA, motivand ca pretul este mic.

   • John Wain spune:

    Da, se poate și Eaglemoss ne-a obișnuit deja cu machete bine făcute.

    Cred că DeA are preț mai mare și pt. că pune la pachet o revistă (la Ferrari Collection e doar o hârtie tip poster, probabil mai ieftin de făcut), dar oricum, nu este o scuză. Dacă voiam preț mic, îmi luam machete Burago. La 25 de lei cât costă Vis (cu colecția asta am eu o problemă) aștept ceva mai bun.

 2. vasile spune:

  stie cineva ce numere au mai ramas din colectie? a adevarat ca numai pana la numarul17 vor mai fi? va mai apare modelul365gtb?

 3. John Wain spune:

  Aveți idee ce se petrece cu colecția? Am întrebat la chioșc de ce nu a apărut nr 16 și mi-a spus vânzătorul că din câte știe, s-a oprit iar.

  • Ferraru spune:

   Zirkon Media nu mai importă machetele Ferrari. Până la noi ordine, colecţia s-a terminat. 🙁

   • John Wain spune:

    Mersi de răspuns. Mare păcat că nu le mai aduc, era cea mai bună colecție (calitativ vorbind, și bineînțeles modelele în sine… prefer un Ferrari unui no-name est-european de la Legendă – cu toate că le iau și pe alea).

 4. willy spune:

  de unde cumpar si eu testarossa modelul detaliat cu interior crem?

 5. andrei spune:

  — Se va mai relua , COLECTIA FERRARI in Romania? Daca Eaglemoss Doreste sa fie pe Piata cineva, sa o faca ,si este libera. ” CONTEAZA FOARTE MULT DIALOGUL, CUVANTUL SERIOZITATEA SI PROMTITUDINEA”. ! Anuntati cand apare colectia pe piata, Procedati cum procedati cu alte tari , si chiar cu RUSIA. . OM AVEA NOI SEF DE STAT, SI PARLAMENTARI ,EUROPARLAMENTARI DE ” TOT RAHATUL” S-A DUS VB. CA SUNTEM O TARA DE HOTI ETC. — DAR MAI SUNT SI ADEVARATI OAMENI , ( SERIOSI, CINSTITI CU SIMTUL RASPUNDERII, PREGATITI INTELECTUALI- PROFESIONAL SI CU IDEII MARI).. DAR SCURSORILE ACTUALE DIN VARFUL TARII ,SUNTEM OBTURATI. SI HAITUITI SA PLECAM DIN TARA. aSA CA ATENUATI VOI CEI DELA EAGLEMOSS, LIPSA PARINTILOR DE LANGA COPII , SI A LE ATRAGE GANDUL SPRE MACHETELE VOASTRE.

Leave a Comment