Concurs: Recomanda Autosworld.ro si castigi o macheta Dacia Solenza

Mai 28th, 2014 | By | Category: Concururireducere10

Nu trebuie neaparat sa cumperi de pe Autosworld.ro sa poti beneficia de reduceri…e de ajuns sa ne recomanzi prietenilor iar noi te premiem cu o macheta Dacia Solenza.

Acest concurs va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei masini romanesti… Dacia Solenza si revista Masini de Legenda aferenta.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu reducere postata pe Facebook.
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 500-999. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este de 3 zile pana pe 30 mai 2014 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Poza premiu:

DaciaSolenza_78

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs de Weekend: Castiga o macheta Ferrari F40!
Concurs Foto: Cea mai frumoasa macheta din parcare.
Concurs Autosworld.ro: Cat de mici le colectionezi!

Comments

comments

Leave a Comment