Ferrari Collection: Nr 14 ed II. Ferrari 250 Testa Rossa

Mai 27th, 2014 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossAstazi 27 mai 2014, a aparut numarul 14 din colectia Ferrari Collection, editia II – reeditata, oferita de Eaglemoss, care contine o macheta noua…Ferrari 250 Testa Rossa.

Ferrari250 TestaRossa_24

Ferrari 250 Testa Rossa (Ferrari TR) este o masina de curse construita de Ferrari in anii 50-60, ani in care a dominat cursele prin numeroase victorii. Denumirea de Testa Rossa (cap rosu) vine de la carcasa motorului/cilindrilor care era vopsita in culoarea rosu.

In total s-au fabricat doar 34 de modele 250 Testa Rossa, acest model fiind al doilea cel mai valoros model Ferrari din istorie, dupa 250 GTO. Recunoscutul colectionar Ralph Lauren detine 2 astfel de modele in colectia personala.

PS: Se pare ca in anumite localitati la numar 14 a aparut un alt model Ferrari in locul lui 250 Testa Rossa.

Ferrari250 TestaRossa_27

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr 59 – Aro 10 Spartana
Automobile de Vis: Nr 12 – Saleen S7
Masini de razboi: Nr 2 – Transportor MAZ-535A

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

10 Comments to “Ferrari Collection: Nr 14 ed II. Ferrari 250 Testa Rossa”

 1. Manu spune:

  Ferrari 333 SP, acesta este modelul aparut din ”greseala” in alte reviste cu Testa Rosa.

  • Law spune:

   Asa este…insa cum eu personal nu l-am gasit nu am stiut care este.

   Ms de info

  • John Wain spune:

   Ăștia de la Eaglemoss sunt cel puțin ușor duși cu pluta. Pe lângă faptul că oferă niște machete de calitate ireproșabilă (la un preț mai avantajos decât DeAgostini) habar n-au pe ce lume trăiesc.

   Eu am cumpărat revista cu Testa Rossa, dar mă întreb dacă la un moment dat va apărea și 333 SP într-un număr. Mi-aș dori mult acel model și habar n-am dacă va fi produs, sau dacă trebuie pândite greșelile celor de la Eaglemoss pentru a face rost de anumite modele. Parcă-i alba neagra cu ei 🙁

 2. Necrophorus spune:

  Nu mai inteleg nimic – care a aparut defapt ?!

 3. toni spune:

  Am fost si eu sa iau testa rossa dar erau vandute la aproape toate chioscurile. Am mai gasit,o singura revista la un chiosc din floreasca, dar surpiza .. Revista era de la testarossa, iar macheta erabun Ferrari 166 MM :))

 4. Lucian spune:

  Buna ziua,
  Precum era de asteptat chiar si o banala colectie de machete se desfasoara cu mare dificultate intr-o tara ca a noastra. Mi-am luat si eu seria completa (primele 2 numere pe care le ratasem le-am luat din editia 2) si am stat linistit sa termine cu reeditarea. Doar ca luni am observat la taraba unui chiosc un numar 14 la colectie dubios si de care nu imi aminteam.Am verificat si era un numar nou , doar ca marti singurul numar de la chiosc fusese deja vindut.A urmat o cursa furibunda pe la citeva zeci de chioscuri in care m-i s-a spus sec ca nu au primit numarul. Eu sper ca Eaglemoss sa intre in faliment si voi fi primul la mormintul lor, nu ca sa le pun o floare ci sa ma p.s pe el.Sper sa nu mai apara in veci la noi in tara si sa ne lase in pace cu debandada lor ordinara.

 5. […] 14 aparut pe 27 mai 2014 din colectia Ferrari Collection, pe langa macheta normala care a aparut Ferrari 250 Testa Rossa s-a mai putut gasi si o macheta a unei masini Ferrari F333 […]

 6. albert12 spune:

  -Salut! Eu nu am apucat nr.13,14 si 15(editia 2). Si doresc sa le procur. Poate sa ma ajute cineva! Cei dela colectia Ferrari, NU au mai anuntat ca va continua.. Cum si voi a-ti observat , machetele sunt F. reusite si cu detalii. VA MAI CONTINUA ED. a-II-a?

Leave a Comment