Masini de constructii: Nr 1 – Tractor pe senile.

Mai 15th, 2014 | By | Category: 1:64, Amercom, Colectia Masini de Constructii, UtilajeAzi, 15 mai 2014, a aparut primul numar din noua colectie Masini de Constructii colectie care cuprinde o revista si o macheta a unui utilaj. Primul numar contine macheta unui Tractor pe senile.

01-cover

Dupa cum va anuntam si saptamana trecuta, noua colectie Masini de Constructii, va cuprinde 24 de numere, va fi distribuita o data la doua saptamani, iar fiecare numar va cuprinde si o macheta a unui utilaj la scara de 1:64.

Modelele sunt fabricate atat din metal cat si cu piese din plastic de Amercom, si chiar daca scara 1:64 pare mica, fiind vorba de utilaje, ele in realitate sunt mai mari decat o masina normala la scara 1:43. Senilele si rotile sunt mobile micile piese de plastic cresc gradul de detaliere al modelului, facand ca aceasta macheta sa merite sa stea in vitrinele pasionatilor de utilaje.

DSCN0067

Detalii:
Motor: 340 CP
Lungime x Inaltime : 5,94m x 3,4m
Greutate: 15.186 kg

In paginele revistei se gasesc diverse informatii utile despre utilajul respectiv.

Pretul primului numar este de 9.95 lei, pretul celui de-al doilea numar este de 19.95 lei si, incepand cu a treia editie, pretul va fi de 25.95 lei.

Daca initial s-a anuntat ca aceasta colectie va apare doar la magazinele Inmedio, se pare cea ea este distribuita la nivel national la majoritatea centrelor de difuzare a presei.

PS: Urmatorul numar va apare in data de 29 mai si va contine utilajul Incarcator frontal mediu.

Galerie FOTO:

Asemanatoare:

Masini de constructii: Nr 7 – Excavator-tractor pentru nivelat pamantul
Masini de constructii: Nr 10 – Incarcator cu brat
Avioane de Lupta: Nr 3 – Boeing B17F

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment