Automobile de Vis: Nr 18 – Ford Shelby GT350

Mai 13th, 2014 | By | Category: 1:43, Colectia Automobile de Vis - Deagostini, DeAgostini, FordNumarul 18 care apare azi in data de 13 mai 2014 al Colectie Automobile de Vis oferita de Deagostini vine cu o macheta a unei masini intradevar de vis Ford Mustang Shelby 350 GT.
Ford_Mustang350_28

Shelby GT350 este o masina sportiva construita de Shelby American in colaborare cu Ford incepand cu anii 1965. Daca in primul an masinile purtau denumirea de Ford Mustang Shelby GT350 s-a renuntat la denumirea de Mustang in 1966 masinile purtand doar denumirea de Shelby.

Primul model Shelby (ca cel prezentat in revista) a fost cel mai mic si mai usor model, majoritatea denumindu-l „Cobra” – dupa o alta masina produsa de Shelby in aceeasi perioada datorita asemanarilor. Shelby GT350 din 1965 a existat vopsit doar in culoarea alb (Wimbledon White) cu dungi albastre pe capota.

Masinile Mustang Shelby au devenit recunoscute si dorite dupa cateva aparitii in filmele americane unde era prezentata ca un adevarat muscle-car deosebit de puternic.

Ford_Mustang350_30

PS: Urmatorul numar, nr 19 va apare in data de 27 mai 2014, si va contine o macheta Lexus LFA.

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 24 - Tatra 603-1
Ferrari Collection: Nr 14. Ferrari Enzo
Ferrari Collection: Nr 15. Ferrari 312 B2

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

5 Comments to “Automobile de Vis: Nr 18 – Ford Shelby GT350”

 1. Bodo spune:

  Am asteptat toata colectia aceasta masina, astazi in sfarsit am achizitionat-o. Sunt foarte dezamagit de calitateaa acestei machete, dupa ce am ales din 4-5 reviste, cautam una care sa nu gie zgariata, am desfacut-o foarte entuziasmat di ce sa vezi…. Cauciucurile sareau, totile pe fata nu se invarteau ating de aripi, o vopsea data de zici ca e cu pensula….. Aceasta a fost ultima revista cumparata, efectiv isi bat joc de clienti, pretul este destul de puperat pentru asa ceva

 2. Danutz spune:

  Foarte greu sa alegi una ca lumea. Am cautat printre 20 de reviste pana am ales una mai buna. Mi-a luat mai bine de o ora cautarea.

 3. jon spune:

  asta e un Mustang electric…

  daca nu ma credeti, cautati esapamentu’………………….

 4. John Wain spune:

  Din păcate, calitatea machetelor de la Automobile de vis este din ce în ce mai slabă. Machetele publicate cu licență sunt parcă ceva mai bune, dar în general și acestea sunt sub cele de la Mașini de legendă.

  Ar trebui să facă ceva în privința asta, este o lipsă de respect față de cumpărători. Să schimbe fabrica unde le fac – în China doar treci drumul și găsești alții care să-ți facă machetele… sincer eu continui să cumpăr din ambiție, să am colecția întreagă. Dacă nu-mi păsa de chestia asta, deja de la numărul 10 mă pierdeau de client.

 5. Gheorghe spune:

  Primele 3-4 modele au fost bune. Dar mai departe… (((
  Parca s-a schimbat producatorul
  Foarte greu de ales un model cu calitatea satisfacatoare

  Scuzati, daca am greseli in text

Leave a Comment