Autosworld.ro isi deschide azi portile – magazin online de machete.

Mai 6th, 2014 | By | Category: 1:43, Stiri/DiverseIntr-o perioada in care toate lucrurile se dezvolta, nu puteam sa ramanem in urma si ne dezvoltam odata cu nevoile colegilor si prietenilor colectionari din Romania pentru a raspunde cerintelor si exigentelor lor.

Astfel, incepand de azi lansam oficial magazinul online Autosworld.ro.

autosworld.ro

Ideea comunitatii Autosworld a debutat in 2011 cu un blog specializat (Autosworld.eu) pe informatii din lumea auto si in special din lumea machetelor auto, apoi a raspuns la necesitatea si dorinta colectionarilor in 2013 cu un forum specializat (Autosworld.eu/forum), un loc de intalnire si schimbat impresii a tuturor celor pasionati de acest hobby si ca orice lucru care se dezvolta in 2014 am puz bazele si unui magazin online (Autosworld.ro) pentru a raspunde nevoilor colectionarilor romani, in care se comercializeaza in special machete auto, moto, kituri, si ce va urma. Stati aproape de noi pentru a descoperi noi si viitoare surprize.

Principalul nostru scop este acela de a incuraja iubitorii de machete la scara redusa si de a satisface exigentele colectionarilor printr-o varietate cat mai mare de modele care sa raspunda tuturor asteptarilor, la orice scara, la orice pret.

Chiar daca sunteti un colectionar ocazional de machete, sau colectionar pasionat sau pur si simplu sunteti doar in cautarea unui cadou perfect pentru un barbat, aici este locul ideal, iar noi vom incerca sa va facem sa va simtiti cat mai bine si sa plecati multumit de la noi, pentru ca in viitor sa reveniti cu drag.

Moto-ul nostru: “Orice este posibil” – deci daca doriti o machete anume si noi nu o avem, o sa v-o aducem la comanda garantat, nu trebuie decat sa ne contactati iar noi vom face restul pentru d-voastra.

PS: Magazinul este intr-o continua dezvoltare si updatare a stocului de la cat mai multi producatori renumiti de machete, astfel ca vor fi schimbari periodice.

Asemanatoare:

Ferrari Collection: Nr 7 Ferrari Dino 246 GTS
Ferrari Collection: Nr 8. Ferrari 512 BB aparut dintr-o eroare de ambalare.
Masini Celebre: Nr 2 - Ferrari 360 Modena

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment