Intalnirea Colectionarilor de Machete Auto de pe Forumul Autosworld

Apr 30th, 2014 | By | Category: 1:43, Stiri/Diverseafis_autosworld

Sambata, 10 mai 2014, colectionarii de machete auto de pe forumul Autosworld se vor intalni la Brasov pentru a se cunoaste, schimba pareri, opinii si admira bineinteles machete auto.

Aceasta intalnire este prima editie ce reuneste fata in fata colectionari din toate colturile tarii. In trecut au mai fost intalniri ale colectionarilor la nivel local, regional, intalniri ce vor exista si in viitor…insa o intalnire de asemenea anvergura inca nu.

De ce internationala? Pentru ca forumul nostru gazduieste si colectionari de machete din afara: Anglia, Canada, SUA, colectionari ce vor fi si ei prezenti.

Cum acest eveniment va fi concomitent cu Intalnirea Nationala Dacia Clasic, unii membri vor aduce si masini reale restaurate pentru a le putea admira. Astfel, pe langa machete exclusiviste, rare sau unicat, ne vom delecta privirile si cu masini clasice reale.

Evenimentul va avea loc in Piata Sfatului din Brasov si va fi unul cu circuit inchis – dedicat doar membrilor, insa stati pe aproape aici sau pe forum pentru ca vom adauga si poze cu machete de la intalnire.

Cu aceasta ocazie sarbatorim doi ani de la lansarea Forumului Autosword.

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr 54 – Zastava 750
Masini Celebre: Nr 2 - Ferrari 360 Modena
Oficial Macheta Dacia 1300 Kit 1:8 se va lansa din 8 martie 2017

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment