Concurs: Autosworld premiaza un colectionar cu o macheta Renault Logan

Apr 23rd, 2014 | By | Category: ConcururiAutosworld organizeaza un nou concurs, prin care puteti castiga o macheta Renault Logan (cu sigla Renault) la scara 1:43 produsa de Eligor.

Concurs Renault Logan

Ce trebuie sa faceti?

1. Scrieti cate machete aveti in colectie si la ce scara colectionati!
1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Logan postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Logan pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-999. Scrieti cate machete aveti in colectie si la ce scara colectionati!.

Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 1 mai 2014 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs Autosworld.ro: Cea mai frumoasa colectie.
Concurs Autosworld.ro: Cat de mici le colectionezi!
Concurs Autosworld.ro: Castiga o macheta Mercedes G500

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

2 Comments to “Concurs: Autosworld premiaza un colectionar cu o macheta Renault Logan”

  1. Vlad spune:

    Salut! S-a ales cumva castigatorul? 🙂

Leave a Comment