Ferrari Collection: Nr 8. Ferrari 512 BB aparut dintr-o eroare de ambalare.

Mar 12th, 2014 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossZilele acestea a aparut la chioscurile de ziare numarul 8 din Colectia Ferrari reeditata (Editia 2 inceputa in octombrie 2013) de catre Eaglemoss.

Teoretic, acest numar contine o revista si o macheta Ferrari Testarossa, insa printr-o eroare de ambalare a producatorului, in unele locuri au aparut reviste Testarossa si machete de Ferrari 512 BB incluse in ambalajul acesteia – macheta care nu a aparut nici in prima editie.

Ferrari512_02

Aceasta gafa a producatorului nu a putut decat sa ma bucure, obtinand astfel o noua macheta Ferrari care nu o aveam in colectie, insa ma gandesc la cei care chiar isi doreau o macheta Testarossa si au primit o alta macheta, fiind acum nevoiti sa mai cumpere inca o revista in plus cu nr 8!

Ferrari Berlinetta Boxer BB, este o serie de masini Ferrari sport produse intre anii 1973-1984. Acestea au marcat o noua era in istoria Ferrari, fabricarea de masini cu motorul central. Dupa indelungi cereri din partea inginerilor italieni, Enzo Ferrari s-a lasat convins de a modifica amplasarea motorului din partea spate in partea centrala, pentru ca masinile sale de curse sa fie mai performante si sa faca fata competitorilor.

Ferrari 512 BB este al doilea model din aceasta serie, a fost fabricat incepand cu 1976 si a fost produs in doar 929 exemplare. Aceasta serie de Ferrari este singura care nu a fost vanduta oficial in America, Enzo considerand ca piata de peste ocean nu este inca pregatita pentru aceasta masina.

Ferrari512_04

PS:Urmatorul numar va fi disponibil luni 24 martie, si va fi prezentat doar daca va fi diferit de cele aparute in prima editie.

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 24 - Tatra 603-1
Masini de Legenda nr 46 – ARO 241
Dacia Logan AT Advanced Tuning Bleu(2005)– Eligor, scara 1:43

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

2 Comments to “Ferrari Collection: Nr 8. Ferrari 512 BB aparut dintr-o eroare de ambalare.”

  1. Dragos B spune:

    Testarosa a mai fost.. sigur n-au gresit coperta?

  2. Necrophorus spune:

    S-au kkt pe ei cu toata colectia. Nici nu mai stii cate numere sunt cate editii cand apar ce culori si alte si alte !!

    Pacat ca nu e cineva insarcinat cu dreptul de a spune clar, sunt atatea, apar atunci, etc!

Leave a Comment