Concurs: Castiga o macheta Dacia 2000 , scara 1:43

Feb 12th, 2014 | By | Category: ConcursChiar daca s-a incheiat seria de concursuri ce avea loc cu fiecare numar al revistei Masini de Legenda, am zis ca ocazional o sa mai fie astfel de concursuri…si iata ca a venit timpul.

Acest concurs va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei masini romanesti… Dacia 2000 si revista Masini de Legenda aferenta.

Dacia2000_26 - Concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Dacia 2000 postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Dacia pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-999. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 17 februarie 2014 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 7 al revistei Masini de Legenda - LADA 1500
Concurs: Castiga numarul 17 al revistei Masini de Legenda – Rocar TV
Concurs: Castiga numarul 25 al revistei Masini de Legenda – Warszawa 223

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga o macheta Dacia 2000 , scara 1:43”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre Dacia 1320 si despre alte machete va asteptam si pe […]

Leave a Comment