Masini de Legenda nr 61 – Rocar TV-41

Ian 16th, 2014 | By | Category: 1:43, DeAgostini, Numere Revista, RocarNumarul 61 al colectiei Masini de Legenda care apare azi in data de 15 ianuarie 2014 si este oferit de Deagostini ne incanta cu o frumoasa macheta Rocar TV-41.

TV41_33

Rocar TV-41 si TV-51 si-au facut aparitia in 1964, ele fiind asemanatoare, diferenta fiind ca TV-51 avea tractiune 4×4. Chiar daca ne este prezentata sub forma de duba, cel mai raspandit model era cel de microbuz pentru pasageri si cel cu bena in spate.

Ca mai toate modelele Rocar si acesta a fost transformat mai de toate organismele statului pentru a corespunde diverselor cerinte, fiind utilizat ca ambulanta, transportor in armata, sau duba de politie.

TV41_35

PS: Numarul 62 al reviste Masini de Legenda va apare la chioscuri in data de 29 ianuarie 2014, si va contine o macheta Citroen 2CV.

Galerie FOTO.

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

6. Masini de Legenda Nr 6 - Wartburg 312
Masini de Legenda nr.13 – GAZ M20 Pobeda
Colectia Taxi nr 1 - Checker - New York

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

69 Comments to “Masini de Legenda nr 61 – Rocar TV-41”

 1. giani spune:

  In primul rand asta ar trebui banat ,dupa ce ca nu stie sa scrie corect dpdv gramatical mai este si obraznic,toata lumea ii vorbeste frumos la inceput si el continua sa jigneasca in stanga si in dreapta avand aere de mare critic si totusi admin. nu face nimic.Basca mai are si tupeul sa faca afirmatii cum ca altii se zbat in incultura cand gramatica lui se afla la un nivel de clasa a 3-a (poate nici acolo).Pe alte forumuri crede-ma ca erai banat dupa primele 12 ore asta dupa ce toata lumea se inghesuia sa iti corecteze greselile comentariilor pentru a te face si mai bine de ras.Mai intai pune mana pe o carte. Tie chiar nu iti este rusine cand toata lumea iti da jet pe chestia asta?

  • Law spune:

   deocamdata ambii au fost doar avertizati…daca se va continua in astfel de discutii atunci voi trece si la banari.

 2. bob spune:

  Intrebare: De ce este atit de greu de procurat revista mai nou? NU se mai gaseste la toate chioscurile de ziare!

 3. and_333_and spune:

  Doar eu am fost banat. El a continuat agramatical sa ma jigneasca.

  • Law spune:

   Sa ne intelegem…nu ai fost banat – insa sa-ti schimbi nick-ul si sa continui cu aceleasi discutii – nu inseamna ca o sa-ti apara comentariile.

 4. Cristian VV spune:

  Salut,

  Va ofer imagini cu numarul 63 al revistei: http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=13793.6375.

 5. Cristian VV spune:

  Rectificare: macheta revistei cu nr.63…

Leave a Comment