Concurs: Castiga numarul 60 al revistei Masini de Legenda – ZIL 111G

Ian 6th, 2014 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 60 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei noi limuzine rusesti… ZIL 111G si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs60

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu ZIL 111G postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu ZIL 111G pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-500. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 13 ianuarie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

NOTA: Deoarece colectia initiala era prevazuta cu 60 de numere, iar bugetul alocat premiilor a fost calculat pentru aceste numere, odata cu acest concurs incheiem aceasta serie de concursuri. Vor mai exista in viitor astfel de concursuri, insa nu cu aceeasi frecventa – va multumim ca ne sunteti alaturi si va asteptam cu drag si in viitor.

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 29 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1300 Break
Concurs: Castiga numarul 41 al revistei Masini de Legenda – Wartburg 353 Tourist
Concurs: Castiga numarul 58 al revistei Masini de Legenda – Tatra 613

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment