Concurs: Castiga numarul 58 al revistei Masini de Legenda – Tatra 613

Dec 4th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 58 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei masini… Tatra 613 si revista Masini de Legenda aferenta.

Tatra_613_002 - Concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Tatra postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Tatra pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-500. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 11 decembrie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 38 al revistei Masini de Legenda – Barkas B1000
Concurs: Castiga numarul 46 al revistei Masini de Legenda – ARO 241
Concurs: Castiga numarul 47 al revistei Masini de Legenda – GAZ 13 Chaika

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga numarul 58 al revistei Masini de Legenda – Tatra 613”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre Zastava si despre alte machete va asteptam si pe Forum. Galerie […]

Leave a Comment