Concurs Foto: Cea mai frumoasa macheta din parcare.

Noi 1st, 2013 | By | Category: ConcururiSite-ul AutosWorld.eu propune pasionatilor de machete un concurs prin care sa-si etaleze atat colectia cat si indemanarea fotografica :).

Concursul se va desfasura in perioada 1-30 noiembrie 2013, atat pe site in sectiunea de concursuri cat si pe pagina de Facebook si va avea doua etape.

concurs foto-cea mai frumoasa macheta din parcare....

Regulament:

Se cauta fotografii inedite, spectaculoase, artistice, realizate de profesionisti sau de amatori a unei singure machete sau ansamblu de machete atat gen studio cat si outdoor.

Etapa 1: intre 1-20 noiembrie, sesiunea de inscrieri!

Fiecare participant poate participa cu o singura fotografie, care va fi trimisa pe adresa de mail: elena_laurentiu@yahoo.com

Fiecare mail va cuprinde numele participantului si o singura fotografie cu macheta. Fotografia trebuie sa fie facuta obligatoriu de persoana participanta (in conformitate cu legile drepturilor de autor) la o macheta ce o are in posesie (a se pastra macheta pana la terminarea concursului drept dovada.) In fotografii nu trebui sa apara persoane.

PS: Odata cu trimiterea pozei va dati acceptul ca acea fotografie sa fie modificata/postata de Autosworld pe site-ul ei cat si pe Facebook.

Etapa 2: intre 21-30 noiembrie. Selectia si votarea.
Trebuie sa fiti fan al paginii de noastre de Facebook.

Fotografiile vor fi postate si pe pagina de Facebook a concursului, unde fiecare trebuie sa-si convinga cat mai multi prieteni sa comenteze poza (un comentariu pe user pe poza). Fotografiile cu cele mai multe voturi vor fi selectate pentru finala.

Aceleasi fotografii vor fi postate intr-un album pe site-ul Autosworld in sectiunea CONCURSURI, in ordine aleatorie, fiecare fiind numerotata cu cate un numar. Aici se va vota de catre voi si prietenii vostri. Fotografiile cu cele mai multe voturi vor fi selectate pentru finala.

In finala, castigatoare vor fi desemnate fotografiile care au adunat atat cele mai multe voturi (pondere 50%) cat si cele mai multe aprecieri pe Facebook (pondere 50%).

Premii

Locul 1: O macheta Dacia Logan MCV – Eligor, Scara 1:43
Locul 2: O macheta Renault ZOE – KFT, scara 1:43
Locul 3: O macheta Ferrari F2002 – Eaglemoss, scara 1:43

Castigatorii vor fi anuntati pe website-ul www.autosworld.eu, precum si pe pagina de Facebook pe 1 decembrie 2013.

Va dorim succes.

Asemanatoare:

Concurs de Weekend: Castiga o macheta Ferrari F40!
Concurs Foto: "Cea mai frumoasa macheta din parcare." - Fotografii inscrise.-VOTARE
Concurs Autosworld.ro: Cea mai frumoasa colectie.

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

3 Comments to “Concurs Foto: Cea mai frumoasa macheta din parcare.”

  1. […] Concursul se va desfasura in perioada 1-30 noiembrie 2013, atat pe site in sectiunea de concursuri cat si pe pagina de Facebook si va avea doua etape. Regulamentul complet aici: […]

  2. Dan spune:

    Cum fac sa ajung direct pe locul III ? :-))))

Leave a Comment