Automobile de Vis: Nr 4 – Mercedes SLR McLaren

Oct 29th, 2013 | By | Category: 1:43, Colectia Automobile de Vis - Deagostini, DeAgostini, MercedesNumarul 4 aparut azi 29 octombrie 2013 al Colectie Automobile de Vis oferita de Deagostini ne aduce o macheta Mercedes SLR McLaren.

Mercedes_SLR_28-396x500

Mercedes SLR McLaren a aparut in anul 2003 dupa o colaborare intre constructorul german si McLaren Automotive din Anglia. In acea perioada Mercedes detinea 40% din actiunile grupului englez.

personal loan broker

Mercedes SLR a fost inspirat din Mercedes-Benz 300 SLR o masina de F1 din 1955. Aceasta este singura masina Mercedes care nu a fost niciodata asamblata in Germania, toate autovehiculele fiind fabricate de McLaren Technology in Surrey, Anglia.

Constructorul german isi propusese sa vanda anual 500 de unitati intr-un total de 3500 in cei 7 ani de fabricatie, insa datorita cererii restranse au reusit sa vanda aproximativ 1800 de unitati in toate variantele. S-a incercat relansarea vanzarilor prin cateva editii limitate ca 722 Edition, 722 GT,Stirling Moss sau McLaren Edition insa nu au reusit sa se ridice la asteptari, in special datorita crizei economice, pentru ca mai mult de jumatate din masini au fost vandute catre piata americana.

Mercedes_SLR_23

Odata cu acest numar aapre si prima modificare fata de macheta Mercedes McLaren din editia de test care a fost de culoare gri, iar aceasta este neagra.

PS: Urmatorul numar va apare in data de 12 noiembrie 2013, si va contine o macheta Lotus Espirit V8.

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 20 – Aro 10
Automobile de Vis: Nr 8 – Mercedes SLS AMG
Masini de Legenda nr 75 – Volkswagen T2

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment