Spark: Dacia Logan Steppe Concept Car, 1:43

Oct 28th, 2013 | By | Category: 1:43, Dacia, SparkPrezentat pentru prima data in 2006 la Salonul Auto de la Geneva, Conceptul Dacia Logan Steppe a atras tuturor privirile spre inca necunoscuta marca Dacia.

Masina Reala

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Conceptul Steppe a plecat de la platforma masinii Logan si avea sa configureze aparitia primului model Break din gama Dacia. Chiar daca fost construita de Centru de Design Renault impreuna cu DC Design din India, este primul concept car cu sigla Dacia prezentat vreodata la un salon international.

Pentru Steppe inginerii au optat ca tema sporturile de iarna, aratand astfel ca masina poate fi echipata cu usurinta pentru a transporta orice fel de echipament sportiv. Suport special de schiuri pe plafon, suporturi speciale in portbagaj pentru clapari, ecane LCD in tetiere si panou de usa spate conectate la un DVD player. Si la exterior au fost destul de multe modificari aduse prin numeroase ornamente, precum si faruri cu Xenon.

Macheta

Logan_Steppe_Concept_46

Macheta a fost produsa intr-o serie limitata de catre Spark – divizia premium a lui Norev. Vine intr-o cutie de plastic pe o platforma rotativa ce poate fi actionatata printr-un buton, pentru o vizualizare din toate unghiurile. De departe calitatea acestei machete se observa prin detalierea foarte exacta a tuturor componentelor.

Dintre toate machetele Dacia, aceasta mi se pare cea mai frumos lucrata si prezentata. O macheta de referinta pentru colectionarii marcii Dacia.

Logan_Steppe_Concept_47

Nume: Dacia Logan Concept Car Steppe
Producator: Spark / Norev
Scara: 1:43
Referinta: 7711420125
Anul modelului: 2006
An fabricatie: 2007

Asemanatoare:

Lansare Colectia de "Masini de Legenda" de la DeAgostini. Nr 1. Dacia 1300
Colectia Taxi nr 1 - Checker - New York
Masini de Legenda nr. 26 – Dacia 1410 Sport

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment