Concurs: Castiga numarul 54 al revistei Masini de Legenda – Zastava 750

Oct 9th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 54 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei masini … Zastava 750 si revista Masini de Legenda aferenta.

Zastava concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Zastava postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Zastava pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 200-500. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 16 octombrie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 13 al revistei Masini de Legenda – GAZ M20 Pobeda
Concurs: Castiga numarul 17 al revistei Masini de Legenda – Rocar TV
Concurs: Castiga numarul 40 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1310

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga numarul 54 al revistei Masini de Legenda – Zastava 750”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre Zastava si despre alte machete va asteptam si pe Forum Galerie […]

Leave a Comment