Concurs: Castiga numarul 53 al revistei Masini de Legenda – Aro 242

Sep 25th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 53 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei noi masini romanesti… Aro 242 si revista Masini de Legenda aferenta.

Aro242_73 - concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Aro 242 postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Aro pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 1000-1500. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

lifepromotions.org/golf/lic/

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 02 octombrie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 24 al revistei Masini de Legenda – Tatra 630-1
Concurs: Castiga numarul 26 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1410 Sport
Concurs: Castiga o macheta Dacia 2000 , scara 1:43

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

2 Comments to “Concurs: Castiga numarul 53 al revistei Masini de Legenda – Aro 242”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre VW Golf si despre alte machete va asteptam si pe Forum Galerie […]

Leave a Comment