Automobile de Vis: Nr 1 – Lamborghini Countach

Sep 18th, 2013 | By | Category: 1:43, Colectia Automobile de Vis - Deagostini, DeAgostini, LamborghiniDupa cum va anuntam si acum o saptamana, Deagostini a lansat incepand cu 17 septembrie 2013, o noua colectie de machetete auto: Automobile de Vis.

1 Lamborghini countach _97

Primul numar al Colectiei cuprinde, ca si in cazul editiei de test de acum un an, o macheta Lamborghini Countach LP500.

Colectia va cuprinde 40 de numere initial, primul numar costa 11,90 lei iar restul 24,90 lei, aparitia va fi o data la doua saptamani.

Ca si in cazul celorlalte colectii o sa prezint fiecare numar din colectie, precum va exista si o pagina special dedicata acestei colectii.

Despre modelul Lamborghini Countach va pot spune ca este una dintre masinile mele favorite inca din frageda copilarie. Modelul a aparut in anul 1974 si a fost produs pana in anii ’90. Cu acest model, Lamborghini a introdus pentru prima data formele ascutite in randul masinilor sportive….(eu o numesc masina taiata din topor).

Denumirea de Countach este un regionalism din italiana, iar cuvantul era folosit ca o exclamatie de catre barbati, cand intalneau o femeie frumoasa pe strada.

Diferenta dintre acesta macheta si macheta Lamborghini din editia de test, o reprezinta doar ambalajul si holograma de produs original.

1 Lamborghini countach _100

PS: Urmatorul numar va apare in data de 1 octombrie 2013, si va contine o macheta Aston Martin DB4 Coupe.

PSS: In zilele ce urmeaza o sa prezint machetele din editia de test, asa ca stati aproape.

Galerie FOTO:

.

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr.14 – Aro M461
Automobile de Vis: Nr 20 – Aston Martin V8 Vantage
Masini de Legenda nr 80 – Rocar TV-35

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

7 Comments to “Automobile de Vis: Nr 1 – Lamborghini Countach”

 1. Alexandru spune:

  Imi place foarte tare aceasta macheta care imi pare bine ca imi place foarte tare si sper sa o stapanesc cu bine. Masina face parte din colectia Deagostini Automobile de Vis. Imi pare bine ca sunt de vis si sunt de culori diverse. Masina are un eleron mare in spate care o ajuta sa zburde mai tare, are forme patratoase, patru roti, volan, caroserie de culoare rosie, stopuri rosii, geamuri transparente, doua oglinzi si nu mai mult de doua faruri. Sunt foarte incantat ca mi-au facut-o asa, seamana cu trasura trasa de centauri parcata din cand in cand in fata blocului si care imi aduce iarba. Sunt fericit si aproape ca zbor prin vazduh. Sper ca si urmatorul numar sa apara cu bine.

 2. Necrophorus spune:

  No shit Sherlock !!!! We don’t care really !!!

  Ma asteptam sa apara colectia taxi prima data – dar sunt foarte multumit ca a aparut si aceasta colectie; mi-o doream foarte mult!

 3. ChuckNorris spune:

  Auzi ,,Law” ar fi frumos sa ne prezinti toate numerele care au fost pana acum in Rusia…ca sa stim cam ce va contine colectia…

 4. Gigel spune:

  Bă Alexandru, ăla mai de sus, tu ești serios mă?? Ăla e review? Că are patru roți și geamuri transparente? Ce face mă, a parcat în fața blocului, unde tu te mai duci din când în când să fumezi iarba de pe peluză?!

 5. am deja aceasta macheta este incredibila!!!!!!!!!!!!!!like

 6. vladi spune:

  Eu l-am tunat.

 7. […] Denumita P400 (Posteriore 4 litri) Miura a fost constant imbunatatita sub diverse variante pana in 1973 cand a fost inlocuita de Lamborghini Countach. […]

Leave a Comment