Concurs: Castiga numarul 51 al revistei Masini de Legenda – VW Golf I

Aug 28th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 51 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati macheta unei masinute … VW Golf I si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs 51

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Golf I postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Golf I pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-499. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 03 septembrie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 23 al revistei Masini de Legenda – Volga M22
Concurs: Castiga numarul 35 al revistei Masini de Legenda – Dacia 500 Lastun
Concurs: Castiga numarul 47 al revistei Masini de Legenda – GAZ 13 Chaika

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga numarul 51 al revistei Masini de Legenda – VW Golf I”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre Dacia 1320 si despre alte machete va asteptam si pe Forum Galerie […]

Leave a Comment