Ferrari Collection: Nr 13. Ferrari 575 M Maranello

Aug 15th, 2013 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossAzi 15 august 2013 a aparut cel de-al 13-lea numar din colectia Ferrari Collection (care a fost prelungita) oferita de Eaglemoss, care contine o macheta Ferrari 575M Maranello.

Ferrari575Maranello_695

Aparut in anul 2002, modelul 575 M Maranello este o masina sport Ferrari cu doua locuri care a inlocuit modelul 550 Maranello nu cu foarte multe modificari. Cea mai importanta modificare o reprezinta motorul de 5.750 cmc – de aici venind si numele, precum si cateva mici modificari la designul interior si exterior, indeosebi modificari specifice Pininfarina. Litera „M” din nume este folosita de Ferrari pentru modelele doar putin „modificato” (modificate) fata de predecesorii lor.

Ferrari 575 M a fost inlocuit in 2006 de Ferrari 599 GTB. In 2005 a fost produsa si o versiune 575 M decapotabila sub denumirea de 575 M Superamerica, care datorita performantelor sale (533 CP si Vmax 320 km/h) este considerata cea mai rapida decapotabila.

Ferrari575Maranello_696

PS: Acest numar al revistei exista in 3 variante de culori: Negru, Gri, Rosu – depinde din ce oras sau chiosc cumparati.

Urmatorul numar, Nr 14 va aparea in data de 29 august 2013.

Galerie FOTO:

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Ferrari Collection: Nr 8 Ferrari 250 GTO
Masini de Legenda nr 77 – Daewoo Espero
Automobile de Vis: Nr 26 – Ford Mustang GT

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

19 Comments to “Ferrari Collection: Nr 13. Ferrari 575 M Maranello”

 1. Alexandru spune:

  Am luat ieri nr.13 cu Ferrari 575M Maranello.Imi place macheta de culoare gri ca si Ferrari F430 spider si este faina.Sper ca la nr.14 sa bage un model de masina Ferrari interesanta si pe care il voi lua cu bine.

  • Necrophorus spune:

   Ma vericule cum tu ai luat-o ieri cand ea a aparut deabea azi !?

   Am vazut-o in Craiova atat pe negru cat si pe gri – am ramas la negru – Rosu sunt rare pe semne! 🙂

   • Mark 3000 spune:

    In Bucuresti se distribuie si cu o zi inainte (fie luni, fie miercuri dupa-amiaza in functie de cheful distribuitorului, F50 a iesit luni, 575M a iesit miercuri de ex)

 2. Alexandru spune:

  Macheta Ferrari 575M Maranello este de culoare gri si este fain.

 3. Danutz spune:

  In Constanta am gasit pe negru.

 4. giani spune:

  Se mai intampla sa fie distribuita si cu o zi inainte de data aparitiei.

 5. Mark-3000 spune:

  Daca vrea cineva unul rosu, am de vanzare pe forum. (Butonul de forum este sus, sub sigla Autosworld, merci LAW pentru gazduire 🙂 )

 6. Daniel spune:

  Am gasit 575 M Maranello in toate cele trei culori. Pe cel rosu l-am luat din Afi Palace.

 7. Adrian spune:

  Are cineva 575M dublura?
  Am 458 Italia pentru cine are nevoie.

 8. Daniel spune:

  Am mai vazut astazi varianta pe rosu 575 M Maranello la un chiosc verde care se gaseste pe traseul liniei de autobuz 104,statia se numeste Dristorului si se afla aproape de Mihai Bravu,de fapt este statia de dinaintea statiei Hurmuzachi(care este statia de la Mihai Bravu) .

 9. andrei spune:

  Sunt din PItesti,si F.575M In tot Pitestiul a avut culoarea neagra..La cele citeva chioscuri care distribuie COLECTIA FERRARI au spus ca nu au primit alte culori decit negre. La Nr. 14 C. F. ce macheta apare ? stie cineva?

 10. geo spune:

  mai gasiti macheta neagra peste drum de coloane, chioscul de la coloane, din statia d ela troleuri de la gara ed nord, din bucuresti iar peste drum este cel argintiu, la fel si la piata, tot la chioscul de langa statie!

 11. titus spune:

  nu pot sa cred…de cand a aparut colectia nici macar nu am vazut o macheta pe viu. in oras la mine nu se gasesc, iar in magazinele inmedio unde am fost, nici urma de ele( in oradea si cluj de exmeplu). Nu inteleg de ce nu produc mai multe daca vad ca cererea e asa de mare!

 12. vladi spune:

  Il are cineva de vanzare.

Leave a Comment