Concurs: Castiga numarul 48 al revistei Masini de Legenda – Moskvich 423N

Iul 17th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 48 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati prima masina combi ruseasca… Moskvich 423N si revista Masini de Legenda aferenta.

Moskvich 423N_597 - concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Moskvich postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Moskvich pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-499. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 23 iulie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 12 al revistei Masini de Legenda - Wartburg 353
Concurs: Castiga numarul 38 al revistei Masini de Legenda – Barkas B1000
Concurs: Castiga numarul 44 al revistei Masini de Legenda – Mercedes Benz 180 - Ponton

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga numarul 48 al revistei Masini de Legenda – Moskvich 423N”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre Chaika si despre alte machete va asteptam si pe Forum Galerie […]

Leave a Comment