Concurs: Castiga numarul 47 al revistei Masini de Legenda – GAZ 13 Chaika

Iul 3rd, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 47 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o frumoasa limuzina ruseasca… GAZ 13 Chaika si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs 47

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Chaika postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Chaika pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 500-999. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 8 iulie 2013 – inclusiv, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 4 al revistei Masini de Legenda
Concurs: Castiga numarul 22 al revistei Masini de Legenda – Lada Samara
Concurs: Castiga numarul 42 al revistei Masini de Legenda – GAZ M24 Volga

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Comments to “Concurs: Castiga numarul 47 al revistei Masini de Legenda – GAZ 13 Chaika”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Pentru mai multe discutii despre Chaika si despre alte machete va asteptam si pe Forum Galerie […]

Leave a Comment