Ferrari Collection: Nr 10 Ferrari Testarossa

Iul 2nd, 2013 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossIncepand de azi 02 iulie 2013 a aparut cel de-al 10-lea numar din colectia Ferrari Collection oferita de Eaglemoss, care contine un model Ferrari Testarossa.

IMG_2483

Ferrari Testarossa a intrat in productia italienilor de la Maranello in anul 1984 si a fost produsa pana in 1996. Desi a beneficiat de un design nonconformist pentru acea vreme si avea un pret pe masura, Testarossa a fost una dintre cele mai produse masini Ferrari, cu 10.000 de unitati vandute.

De-a lungul timpul Testarossa a primit doua restilizari prin modele 512 TR si F512 M. 512 TR a adus cateva modificari de performanta si a rezolvat mai multe plangeri ale vechilor clienti, iar modelul F512 M a venit mai mult cu modificari de restilizare exterioara a autoheviculului.

Denumirea de Testarossa, se traduce „cap rosu” si vine de la capacele motorului V12 care erau colorate in rosu. Cum atat Ferrari cat si Pininfarina aveau o slabiciune pentru asemanarea masinilor cu femei, denumirea aceasta a fost aleasa comparand motorul masinii cu o femeie roscata!

IMG_2484

Urmatorul numar, nr 11 va aparea in data de 18.07.2013. (Se pare ca acesta va fi ultimul numar al acestei colectii.)

Galerie FOTO

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 18 – GAZ 69A
Masini de Legenda nr 63 – Dacia 2000
Automobile de Vis: Nr 12 – Saleen S7

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

9 Comments to “Ferrari Collection: Nr 10 Ferrari Testarossa”

 1. Mark 3000 spune:

  Si numarul 11 va fi… F1 2002 sau… 250 Testarossa ?!? 😛

 2. Alexandru spune:

  Azi am luat nr.10 cu Ferrari Testarossa care este penultimul Ferrari din aceasta serie.La farurile de jos le trebuia un pic de rosu sus,pentru ca acum sunt albe complet.Abia astept sa iau pe 18 iulie 2013 nr.11 cu Ferrari 250 Testarossa care este ultimul Ferrari din aceasta colectie.

 3. Reme spune:

  am si eu doua intrebari:

  1. Sunteti siguri ca nr.11 va fi ultimul? Acela este: Ferrari 250 Testarossa

  2. Oare de ce a aparut asa devreme? Eu stiam de 4 iulie.

  • giani spune:

   Gasiti la pipera la metrou,au aparut de ieri dar zac pe tarabe am vazut ca nu se mai omoara lumea sa le cumpere.

   • Daniel spune:

    Exact! Am observat si eu aici in Iasi ca incep sa se gaseasca tot mai multe. La un stand Inmedio era si nr 9.

 4. Necrophorus spune:

  Daca nu ma uitam azi de dimineata o pierdeam – umblai tot orasul sa o gasesc!

 5. Cristian VV spune:

  Sa vedeti faza.

  Eu, pentru ca am aflat de colectie abia dupa ce aparuse numarul 4, m-am abonat prin Zirkon Media. Nu va povestesc cate peripetii am avut cu ei si de cate ori a trebuit sa-i sun ca sa aflu daca mi-au trimis machetele.
  Ideea este ca numarul curent aparea joia si eu il primeam abia luni sau marti (mai corect spus marti sau luni).

  Acum doua saptamani eram in concediu, plecat din tara si mi-am spus ca luni 24 iunie fiind sarbatoare sigur nu va veni hartia de la posta. Va veni probabil marti pe 25 si pana ma intorc din concediu se fac mai putin de 10 zile asa ca macheta nu se va intoarce la Zirkon. Vin acasa si nu gasesc nicio instiintare de la posta. Ca de obicei, cei de la Zirkon tineau mortis sa-mi auda vocea si la intrebarea mea legata de macheta mi-au spus ca s-a decis sa trimita cate 2 numere odata asa ca numarul 9 nu mi l-au trimis. I-am intrebat politicos cand au obtinut acordul meu pentru asta si cine a hotarat traseul?
  Asta se intampla luni, 01.07. Ce credeti ca s-a intamplat? M-am trezit la serviciu cu un curier care mi-a adus atat numarul 9 cat si pe numarul 10, Ferrari Testarossa!!!!!

  • Daniel spune:

   Eram sigur ca o sa fie probleme cu distribuirea abonamentelor. Din moment ce iti cer toata suma pe cele 11 numere in avans pus taxa de curierat, desi in prteul revistei este inclusa aceasta taxa, e clar ca e o magarie. Ei o cer de doua ori. Si sa mai astepti sa-ti livreze bilunar revistele. Corect ar fi fost sa le trimita toate intr-un pachet cu ramburs, nu?
   Efectiv speculeaza pe baza interesului colectionarilor.

 6. Alexandru spune:

  Cred ca nr.11 din colectia Ferrari va avea intr-adevar Ferrari F2002 nu Ferrari 250 Testarossa.Ferrari 250 Testarossa este doar o incrucisare intre Ferrari 250 GTO si Ferrari Testarossa,dar abia astept astazi sa iau Ferrari F2002 care e la nr.11 care e chiar ultimul din colectie.

Leave a Comment