Concurs: Castiga numarul 45 al revistei Masini de Legenda – Dacia SupeRNova

Iun 4th, 2013 | By | Category: ConcursLa cererea majoritatii concursul continua…

Concursul cu numarul 45 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o macheta care a facut istorie in tara noastra Dacia SupeRNova si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Dacia Supernova postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Dacia pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 600-1000. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 10 iunie 2013 – inclusiv (5 zile), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 20 al revistei Masini de Legenda – Aro 10
Concurs: Castiga numarul 27 al revistei Masini de Legenda – Fiat Polski 125p
Concurs: Castiga numarul 33 al revistei Masini de Legenda – VAZ 2107

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga numarul 45 al revistei Masini de Legenda – Dacia SupeRNova”

  1. […] OBS: Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. […]

Leave a Comment