Ferrari Collection: Nr 7 Ferrari Dino 246 GTS

Mai 23rd, 2013 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossAzi 23 mai 2013 a aparut cel de-al 7-lea numar din colectia Ferrari Collection oferita de Eaglemoss care contine un model clasic Ferrari Dino 246 GTS.

IMG_1483

Modelul Ferrari 246 a fost produs intre anii 1969-1974 in doua variante, 246 GT care era un coupe si 246 Spyder GTS care era o decapotabila. In total au fost produse doar 3,569 de exemplare. Cum pe modelul 246, Ferrari a introdus un nou tip de injectie denumit Dinoplex, de aici a aparut si numele de Dino.

Cu o viteza maxima de 238 km/h Ferrari Dino a reusit sa surclaseze rivalul Porsche 911S, care atingea doar 219 km/h. Pentru anul 1971 era o adevarata performanta.

Ferrari Dino 246_84

PS: Urmatorul numar, Nr 8 va apare in data de 06 iunie 2013.

Galerie FOTO:

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 21 - Dacia 1309
Masini de Legenda nr 49 – Dacia 1320
Automobile de Vis: Nr 2 – Aston Martin DB4

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

8 Comments to “Ferrari Collection: Nr 7 Ferrari Dino 246 GTS”

 1. Alexandru spune:

  A venit cu bine nr.7 cu Ferrari 246 Dino GTS.Macheta este de culoare galbena si este foarte grozava si frumoasa pentru mine.Este al doilea Ferrari cabrio din colectie si este prima macheta de Ferrari care prezinta un model de anii 60.Are interiorul complet negru ca la Ferrari FXX si arata bine realizat.La nr.8 va fi Ferrari 250 GTO si abia astept sa il iau si pe acela la mine in colectie.Dupa Ferrari 250 GTO(care e la nr.8) la nr.9 va fi intr-adevar Ferrari F430 Spider cabri,la nr.10 va fi Ferrari Testarossa si la nr.11 Ferrari 250 Testrossa pe care eu le voi avea in colectie.

  • Cristian VV spune:

   Tinere,

   Iti intelegem pasiunea si incantarea. Ar fi excelent sa postezi „silent” pentru ca avem si noi ochi sa remarcam detaliile. Vezi ca ai prostul obicei sa te contrazici (nenumarate postari anterioare stau dovada).

 2. Dead4RepubliK spune:

  Se mai gaseste pe undeva prin Bucuresti nr. 7? ca prin Crangasi n-a aparut 🙁

  • Cristian VV spune:

   D,

   O gasesti (cel putin astazi pe la ora 13 am vazut-o eu) la chioscul de vizavi de Unirea (venind dinspre Sfantu Gheorghe pe partea stanga). De regula o gasesti fara probleme si a doua zi dupa aparitie. Daca nici asa nu ai succes mai incearca la Inmedio din Sun Plazza (vizavi de Cora).

   Succes!

 3. giani spune:

  Eu ma intreb daca chiar le cumpara sau le comenteaza din fotografii,oricum sincer il compatimesc feresca Dumnezeu de probleme de genul asta.

  • Dead4RepubliK spune:

   mie-mi sunt simpatici cei care cer abonamente pe forum, crezand ca acestea apartin distribuitorului sau chiar producatorului reviste :)) si unii chiar insista… comentariile de genul celor postate de Alexandru sunt exersari ale descriierilor literare pentru Capacitate sau Examenul National, cum i-o spune acuma… sau chiar BAC :))

   P.S.: multumesc Cristian VV, chiar am sa incerc maine in ambele locuri si am mai auzi ca la Gara de Nord s-ar mai gasi 😀

   • Law spune:

    daca ar fi doar cei din comentarii care cred ca eu as fi distributorul, insa in mail primesc zilnic cereri de info despre numere, abonamente, renuntari si altele….

 4. Cristian VV spune:

  Eu am avut ghinionul sa aflu de colectia Ferrari abia dupa ce aparuse numarul 4. Sigur ca m-am dus la mine la chioscul de unde cumpar masinile de legenda si mi s-a confirmat ceea ce vanzatoarea stia de mult si imi ascunsese. Individa mi-a scos de sub tejghea numarul 5 (Ferrari F40).
  Partea proasta este ca informandu-ma am realizat ca singura mea sansa de a avea intreaga colectie este sa-mi fac abonament prin Zyrkon Media asa ca le primesc prin posta la un interval de 4-5 zile de la aparitie.

Leave a Comment