Machetele colectionabile NU sunt jucarii! AUTOart incearca sa schimbe aceasta perceptia incepand cu Japonia.

Mai 17th, 2013 | By | Category: Autoart, Stiri/Diverseautoart scale models2

Intr-un parteneriat dintre producatorul de machete auto AUTOart si mai multe magazine de haine din Japonia, Autoart isi afiseaza „bijuteriile” de machete in vitrine speciale – in zonele destinata barbatilor, unde se vand haine, ceasuri, produse din piele si accesorii barbatesti.

Prin aceasta metoda de promovare, producatorul AUTOart doreste sa faca o diferentiere pe piata machetelor auto si sa schimbe perceptia oamenilor prin care machetele destinate exclusiv colectionarilor (+ 14 yr) nu sunt jucarii si nu ar trebui vandute la raionul de jucarii. Pana in prezent machetele auto, indiferent de producator erau vandute doar in spatii destinate exclusiv jucariilor.

AUTOart a scos la vanzare la diverse magazine din Japonia (Tokyo, Fukuoka, Osaka, Sapporo), la raioanele de barbati machete din colectiile proprii in vitrine speciale de prezentare. Va urma si Europa?

autoart scale models3

O idee care merita salutata si speram noi, inteleasa cat mai repede. Cand va creste apetitul barbatilor pentru noile bijuterii de langa ceasurile de firma, iar marile magazine de moda vor descoperi aceasta nisa o sa ajungem sa avem machete marca Dior, Armani, Gucci samd.

Posibil ca aceasta mutare pe piata machetelor sa duca la cresterea preturilor pentru machetele calitative si o scadere pentru celelalte considerate jucarii, ramane de vazut!

Pareri pro sau contra?

Asemanatoare:

Lada Largus - Dacia ruseasca, 1:38 Autotime
Primul program RABLA pentru machete!
Autocarul ONT Carpati - jucaria fanion a industriei romanesti de profil.

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment