Concurs de Weekend: Castiga o macheta Ferrari F40!

Mai 17th, 2013 | By | Category: Concururi, Stiri/DiverseVenim la d-voastra cu un concurs mai special si mai aparte decat cele obisnuite pe acest site. Teoretic castigatorul cu sansele cele mai mari poate fi cel mai retras dintre sustinatorii acestei comunitati.

Premiul consta intr-o macheta Ferrari F40 sigilata, impreuna cu revista aferenta, provenita din Colectia Ferrari Collection de la Eaglemoss.

Concurs

Ce trebuie sa faceti!

1. – Share/Distribuie si Like pe Facebook la poza cu Ferrari F40 participanta la concurs postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Ferrai pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 100-150.
3. Obligatoriu trebui sa fie fan al paginii de Facebook a comunitatii.

3. Atentie: Pentru extragere vor fi luate in considerare DOAR comentariile care nu au nici un like in dreptul lor. Adica dand like la un comentariu introdus de o alta persoana, ii puteti folosi si numarul ales(tocmai de aceea sunt 50 disponibile), dar aveti si o sansa in plus fata de acea persoana.

Obs: Daca la finalul concursului, exista doar 1 singur comentariu fara like, atunci acesta e desemnat castigator. Daca nu este nici un singur comentariu fara like, atunci intra la tragerea la sortie comentariile cu un singur like….Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share/like poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 20 mai 2013 (ora 5:00 AM)– (luni dimineata), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Lansare Colectia de "Masini de Legenda" de la DeAgostini. Nr 1. Dacia 1300
Foto: Catalog complet cu toate machetele Dacia existente la scara 1:43.
Concurs Autosworld.ro: Cea mai frumoasa colectie. - Votare!

Comments

comments

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment