Concurs: Castiga numarul 43 al revistei Masini de Legenda – Moskvich 400

Mai 8th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 43 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o macheta ruseasca reprezentativa Moskvich 400 si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs43

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Moskvich 400 postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Moskvich 400 pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 500-900. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator. Daca sunt mai multe persoane ce au ales acelasi numar, atunci se desesemneaza castigator DOAR prima persoana (in functie de ora postarii).

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 13 mai 2013 – inclusiv (5 zile), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 3 al revistei Masini de Legenda
Concurs: Castiga numarul 23 al revistei Masini de Legenda – Volga M22
Concurs: Castiga numarul 57 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1307

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , ,

One Comment to “Concurs: Castiga numarul 43 al revistei Masini de Legenda – Moskvich 400”

  1. […] Cei ce doresc sa castige gratis o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Galerie foto […]

Leave a Comment