Ferrari Collection: Nr 2 Ferrari FXX

Mar 14th, 2013 | By | Category: 1:43, Eaglemoss, Ferrari, Ferrari Collection - EaglemossAzi 14 martie 2013 a aparut numarul 2 al revistei Ferrari Collection oferita de Eaglemoss (cu ceva intarziere si doar in cateva exemplare), la pretul de 9,9 lei, care contine o frumoasa macheta Ferrari FXX.

cover fxx

Modelul FXX a fost dezvoltat ca masina de curse, plecand de la renumitul model ENZO de la care a imprumutat majoritatea tehnologiilor. La inceput s-a dorit a se construi doar in 29 de exemplare, insa a mai fost prelungit cu inca un exemplar pana la 30, ultimul fiind dat lui Michael Shumacher cand s-a retras din Formula 1.

Desi productia lui FXX a durat din 2005 pana in 2007, pana in anul 2009 constructorii de la Ferrari au oferit clentilor diverse kituri de upgradare a masinii.

ferrari fxx 72

Urmatorul numar al colectie va apare joi in data de 28.03.2013 .

PS: odata cu acest numar vom deschide o pagina special dedicata colectiei Ferrari Collection, ca si in cazul colectie Masini de Legenda.

Galerie foto:

Magazin online de machete auto

magazin online machete auto de vanzare

Locul de unde puteti achizitiona machetele auto dorite!

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr 63 – Dacia 2000
Masini de Legenda nr 81 – Opel Rekord A Cabrio
Avioane de Lupta: Nr 6 – PZL P-37 "Elanul"

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

16 Comments to “Ferrari Collection: Nr 2 Ferrari FXX”

 1. Mark-3000 spune:

  Nu sunt chiar atat de rare, am vazut-o in majoritatea chioscurilor din oras.

 2. AeroA spune:

  FXX am gasit-o peste tot , n-am vazut-o pe cea rosie, primul numar.
  Apropo, stii daca va aparea la masini de legenda Dacia Nova sau1310 model mai nou?

 3. Necrophorus spune:

  Desi vb un pic offtopic …modelul mai nou de Dacie 1310 il vreau si eu contra celui care il vor primi la colectie 🙂
  De Dacia Nova nu am auzit nimic de la nimeni desi nu ar fi rau sa apara – parere personala : nu cred ca o sa il fabrice. Ultimul Aro care l-am luat impreuna cu FXX tot azi e replicat ok insa in stilul cu care ne-am obisnuit de la chinezi pana acum, superglue aiurea vopsea aiurea bavuri etc – pe de alta parte ai altceva ce alege ?! – NUuuu ~ asa ca il iei si asta basta 🙂

  Apropos de Ferrari – in Craiova sunt un pic mai rare sau ,,,, se vand foarte repede putinele numere aduse la diferite chioscuri sau locatii speciale de vanzare a presei. Azi am gasit un FXX dupa indelungi cautari – ultimul de la un chiosc amarat 🙂 – macheta e ok, ca si cealalta (360 Modena) care de asemenea, am gasit doar doua numere la standul Inmedio din Real. Pretul e chiar ok, primul numar 6 ron iar cel de-al doilea 10, urmatoarele o sa fie 20 ron deci cu 6 ron mai putin decat ”masinile de legenda” care sunt net inferioare – acum nu zic ca cele din colectia Ferrari sunt High End – dimpotriva – ideea generala e ca isi merita mai bine banii, una peste alta sa vedem si numerele urmatoare si mai comentam daca e cazu 🙂

  Va doresc o zi buna si bafta la colectionat!

 4. Cezar spune:

  Urmatorul numar se pare ca va aparea in 28 martie:
  Ferrari Collection №3 458 Italia
  http://nacekomie.ru/forum/viewtopic.php?f=48&t=3552

  Colectia intreaga :
  http://nacekomie.ru/forum/viewtopic.php?f=48&t=3138

 5. Alexandru spune:

  Ce bine ca am luat astazi Ferrari FXX,masina sport care am reusit-o sa o gasesc cu bine astazi.Macheta este foarte frumoasa si reprezinta chiar modelul care a fost produs din 2005 pana in 2007 in 30 de exemplare si are un singur stergator de parbriz ca si in cazul machetelor de la revista Masini de legenda ca:Oltcit Club,Dacia 500 Lastun.In rest este o masina grozava pentru mine.

 6. Necrophorus spune:

  Mama mea, NUUUU !!!!!! ……………trebuia sa scrii si aici ?!?!?!?!

 7. titus spune:

  Arata super ,si imi pare extrem de rau ca nu le gasesc sa le cumpar…:(( Sunt din judetul Cluj, Municipiul Dej si nu am vazut macar una la nici un chiosc:((

 8. Necrophorus spune:

  Incearca la un stand inmedio daca ai vreun mol in oras sau vreun kaufland sau real – daca nu eventual trimite-le un email – din pacate nu stiu adresa dar cerd ca o poti gasi relativ usor daca o cauti – Bafta multa!

 9. Daniel spune:

  Totusi nu se mai poate comanda sau regasi macar si la pretul intreg de 19,90? Sper ca nu apar de-acuma tot asa rare si sa fii nevoit sa alergi dupa ele prin tot orasul. Sau e asta o tactica intetionata!?

 10. giani spune:

  Asa ziceam si eu cam neseriosi, nu cred ca prost organizati,decat sa alerg de nebun prin tot Bucurestiul dupa o macheta mai bine lipsa,raman pe masini de legenda.

 11. alex spune:

  buna ziua… de une il pot cumpara ?

 12. andrei spune:

  nu aveti de unde sa comand online nr 2 de la ferrari?

 13. feodorov sorin spune:

  Ma poate ajuta cine va cu numarul 2 din colectia asta ,din cauza ca nu am stiut cum apare am pierduto ,acum le gasesc dar la inceput nu am stiut cum merge traeaba cu ele

 14. Necrophorus spune:

  Vezi ca numarul 2 …reeditat este acum la chioscuri daca nu ma insel aparut chiar de azi

Leave a Comment