Concurs: Castiga numarul 37 al revistei Masini de Legenda – VW Beetle

Feb 13th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 37 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati una dintre cele mai emblematice masini din Europa de Vest Volkswagen Kafer (Beetle) si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs 37

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu VW Beetle postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu VW Beetle pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 600-900. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 20 februarie 2013 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 22 al revistei Masini de Legenda – Lada Samara
Concurs: Castiga numarul 33 al revistei Masini de Legenda – VAZ 2107
Concurs: Castiga numarul 51 al revistei Masini de Legenda – VW Golf I

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

4 Comments to “Concurs: Castiga numarul 37 al revistei Masini de Legenda – VW Beetle”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Galerie foto […]

  2. edy spune:

    606 este nr masini

Leave a Comment