Test comparativ calitate machete: Lamborghini Countach vs Lamborghini Countach

Ian 28th, 2013 | By | Category: 1:43, Bburago, Colectia Automobile de Vis - Deagostini, DeAgostini, Ixo/IST, Lamborghini, Stiri/DiverseTestul de mai jos doreste sa faca o comparatie intre o macheta Lamborghini Countach produsa de Bburago cu un pret de achizitie de 15 lei si o macheta DeAgostini cu un pret de 25 lei. Machetele sunt la scara 1:43, iar cea produsa de DeA face parte din Colectia Automobile de Vis, iar cealalata cumparat din supermarchet.

Ideea unei machete este de a reproduce cat mai fidel un model real la o scara mai mica. Cu cat macheta e mai detaliata si mai apropiata de masina reala cu atat este mai scumpa si mai dorita de colectionari.

Lamborghini_Countach5

Aveti posibilitatea sa ghiciti in aceasta poza care macheta este Bburago si care este DeA.

De la prima vedere parca macheta DeAgostini iese in evidenta.

click pt marire

click pt marire

La o analiza mai detaliata si comparand cu masina reala diferentele de redare a fidelitatii ies tot mai mult in evidenta.

click pt marire

click pt marire

click pt marire

click pt marire

In final fiecare decide pentru sine ce machete doreste sa colectioneze si cat este dispus sa plateasca pentru ele, dar cand doresti o colectie cu adevarat frumoasa iti doresti parca ceva mai mult decat o forma si niste vopsea.

Stiu ca multi dintre noii colectionari de machete Masini de Legenda de la DeA, comenteaza calitatea machetelor sau pretul prea mare, insa asta ar trebui facut printr-o comparatie nu?

Voi ce alegeti?

PS: A nu se intelege ca machetele DeA sunt cele mai bune si cele mai detaliate. De exemplu un Lambo de la kyosho costa 100 E. 🙂

Asemanatoare:

Ferrari Collection: Nr 8 Ferrari 250 GTO
Ferrari Collection: Nr 16. Ferrari 365 GTB/4 Daytona
Masini de Legenda nr 67 – Renault 4

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

One Comment to “Test comparativ calitate machete: Lamborghini Countach vs Lamborghini Countach”

  1. […] daca majoritatea modelelor din colectie exista fabricate si de catre alte firme, am facut o comparatie intre primul numar din revista (Lamborghini) produs de Deagostini si acelasi model produs de […]

Leave a Comment