Concurs: Castiga numarul 35 al revistei Masini de Legenda – Dacia 500 Lastun

Ian 16th, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 35 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati O frumoasa macheta romaneasca Dacia 500 Lastun si revista Masini de Legenda aferenta.

concurs

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Dacia 500 Lastun postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Dacia 500 pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 600-1000. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 23 ianuarie 2013 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 8 al revistei Masini de Legenda - ZIS 110
Concurs: Castiga numarul 42 al revistei Masini de Legenda – GAZ M24 Volga
Concurs: Castiga numarul 45 al revistei Masini de Legenda – Dacia SupeRNova

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

4 Comments to “Concurs: Castiga numarul 35 al revistei Masini de Legenda – Dacia 500 Lastun”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru aici. Galerie foto […]

  2. Prima macheta a acestei masini, cred ca este o premiera mondiala. 666 – pentru concurs

Leave a Comment