Concurs: Castiga numarul 34 al revistei Masini de Legenda – Fiat 126p

Ian 3rd, 2013 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 34 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o buburuza italiana Fiat 126p si revista Masini de Legenda aferenta.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Fiat 126p postata pe Facebook cu mesajul „Castiga aceasta macheta”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Fiat pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 400-600. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 10 ianuarie 2013 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 4 al revistei Masini de Legenda
Concurs: Castiga numarul 24 al revistei Masini de Legenda – Tatra 630-1
Concurs: Castiga numarul 33 al revistei Masini de Legenda – VAZ 2107

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

2 Comments to “Concurs: Castiga numarul 34 al revistei Masini de Legenda – Fiat 126p”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto […]

  2. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto […]

Leave a Comment