Concurs: Castiga numarul 30 al revistei Masini de Legenda – ZIL 114

Noi 7th, 2012 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 30 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o limuzina prezindetiala rara ZIL 114 si revista Masini de Legenda aferenta.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu ZIL 114 postata pe Facebook cu mesajul „Particip la concursul cu machete!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu ZIL pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 400-600. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 14 noiembrie 2012 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 24 al revistei Masini de Legenda – Tatra 630-1
Concurs: Castiga numarul 37 al revistei Masini de Legenda – VW Beetle
Concurs: Castiga numarul 57 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1307

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

5 Comments to “Concurs: Castiga numarul 30 al revistei Masini de Legenda – ZIL 114”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto […]

  2. catalin spune:

    ba dar ce sa intamplat cu revista ca vad ca nu a mai aparut in toata tara am ramas inurma foarte mult si am fost la chiosc si miau zis ca nu au mai primit revista de vreo 4 luni ,au zis ca nu stiu ce sa intanplat de nu au mai primit

  3. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto […]

Leave a Comment